The #1 brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov

Uživajte v brezplačnem klepetu v živo, klicanju in upravljanju znanja.

  • ✓ Brez stroškov namestitve  
  • ✓ Storitve za stranke 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
ticketing software animation
Ticketing software

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov

Brezplačna programska oprema vstopničnega sistema vam omogoča, da poenostavite komunikacijo s strankami po več kanalih. Vse poizvedbe strank prejmejo v enem univerzalnem nabiralniku in imajo enak enoten videz.

Brezplačna programska oprema vstopničnega sistema je izjemno uporabna za podjetja vseh velikosti. Zastopnikom prinaša jasnost, izboljšuje odzivni čas in povečuje zadovoljstvo strank.

Izboljšanje stopnje zadovoljstva strank je najboljša brezplačna pobuda, ki jo začnete za svoje podjetje. Glede na Forbes , 84 % podjetij, ki si prizadevajo izboljšati svojo uporabniško izkušnjo, poroča o povečanju svojih prihodkov.

  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
  • Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov - P - 102188 - LiveAgent

Koristi brezplačne programske opreme za izdelavo zahtevkov

V svojem podjetju uvedite brezplačno programsko opremo za izdelavo zahtevkov in pridobite sledeče prednosti:
Koristi brezplačne programske opreme za izdelavo zahtevkov

Hitrejši odzivni čas

Brezplačne funkcije za izdelavo zahtevkov vam pomagajo zmanjšati skupni čas, ki ga porabite za reševanje strankinega problema.
Hitrejši odzivni čas

Kontaktna točna

Vaša skupina za podporo lahko na enem mestu obravnava vse zahtevke strank iz različnih kanalov.
Kontaktna točna

Izboljšana produktivnost vaših agentov

Z upravljanjem vseh podpornih kanalov na enem mestu vaši agenti porabijo manj časa za reševanje zahtev.
emails on tablet - illustration

Brezplačne funkcije programske opreme za izdelavo zahtevkov

Naša brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov sprejema zahtevke iz štirih kanalov – klepeta v živo, e-maila, klicnega centra in baze znanja. Klepet v živo: Sodelujte s svojimi obiskovalci spletne strani preden zapustijo stran. Pomagajte jim s postopkom nakupa in odkrijte njihove boleče točke. Klicni center: Dodajte svojo telefonsko številko v LiveAgenta in začnite klicati in prejemati klice preko vašega brskalnika, mobilnega aparata ali mobilnih aplikacij. Shranite neomejene posnetke klicev v LiveAgentu. E-mail: Prejmite vse zahteve vaših strank iz različnih kanalov in jih obravnavajte z enega skupnega nabiralnika. Baza znanja: Prejemajte obvestila, ko dobite komentar v forum portala za stranke. Zbirajte pomembne povratne informacije in nove ideje od strank.

Omejitve naše brezplačne programske opreme za izdelavo zahtevkov

Želeli bi izkoristiti naš sistem brezplačne programske opreme za izdelavo zahtevkov, vendar je potrebno določiti omejitve za zmanjšanje zlorab. V poštev pridejo naslednje omejitve: 7-dnevna ticket zgodovina: Ne boste mogli videti vseh sporočil, ki so starejša od 7 dni. Ena integracija: Nič več kot en sam e-mail naslov, gumb za klepet v živo, telefonska številka, kontaktni obrazec. Družabni računi: Ni integracije s Facebookom, Instagramom, Twitterjem. Manjkajoče funkcije: Večkratne funkcije, avtomatizacija, pravila so omejena na ta plan.
developer support illustration

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov izbriše nazadovanje pri storitvah za stranke

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov izbriše nazadovanje pri storitvah za stranke

Počasni odzivni časi

12 % Američanov ocenjuje, da je njihova frustracija številka ena pri storitvah za stranke “pomanjkanje hitrosti”. Statista
Počasni odzivni časi

Pomanjkanje jasnosti pri medijih

72 % strank vidi razlaganje njihovega problema različnim osebam kot slabo storitev za stranke.  Dimensional Research  
Pomanjkanje jasnosti pri medijih

Pomanjkanje preglednosti

72 % strank pravi, da ob kontaktiranju storitev za stranke pričakujejo, da agent “ve, kdo oni so, kaj so kupili in ima vpogled v prejšnje dogovarjanje.” Microsoft
Ticketing feature in Help desk software - LiveAgent

Preizkusite LiveAgenta še danes

LiveAgent je največkrat komentirana in #1 ocenjena služba za pomoč strankam za SMB v 2020. Pričnite z našo brezplačno rešitvijo za izdelavo zahtevkov in nadgradite v plačljivo verzijo kadarkoli, da prejmete neomejeno zgodovino zavihkov, več funkcij in nič več omejitev na število gumbov za klepet v živo, e-mail naslove, telefonske številke in kontaktne obrazce.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

Pogosta vprašanja

Kako lahko brezplačen poskus programske opreme za izdelavo zahtevkov pomaga vaši ekipi?

Brezplačen poskus programske opreme za izdelavo zahtevkov vašim agentom omogoča, da se spoznajo s sistemom in prav tako omogoča nemudoma boljšo pomoč pri storitvah za stranke. Z avtomatiziranimi poenotenimi sistemi lahko agenti upravljajo več povpraševanj v manjšem času in z manj truda. Poleg tega lahko agenti znižajo število zahtevkov z ustvarjanjem pronicljivih člankov o bazi znanja, kot so vodniki Kako.

Katere so koristi uporabe sistema za izdelavo zahtevkov?

Koristi sistema za upravljanja zahtevkov vključujejo zadrževanje strank, zadovoljstvo strank, povečanje zaslužka, izboljšanje delovnega procesa med uslužbenci, delovno obremenitev in kompetenčno prednost.

Katera je najboljša brezplačna ali nizkocenovna spletna platforma za storitve za stranke za proračunsko ozaveščeno start-up podjetje?

LiveAgent ponuja brezplačen račun in proračunsko prijazno naročnino za vsa podjetja, ki bi želela nemudoma izboljšati svoje podporne storitve. Pridobite poskus z naročnino ali ustvarite brezplačen račun za vselej.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico