Iščete brezplačno programsko opremo za upravljanje strank?

Mi vam ponujamo brezplačno izdelavo zahtevkov, sistem za upravljanje znanja, klepet v živo in klicni center.

  • ✓ Brez stroškov namestitve  
  • ✓ Storitve za stranke 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation
Uporabljajo ga

Iščete brezplačno programsko opremo za upravljanje strank?

LiveAgent je prava izbira za vaše podjetje. Uporabljate lahko brezplačni račun za vedno in dostopate do osnovnih funkcij za zagotavljanje odlične podpore strankam in upravljanje strank. LiveAgent je najbolj pregledana in #1 ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letu 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgentom.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
  • Iščete brezplačno programsko opremo za upravljanje strank? - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Iščete brezplačno programsko opremo za upravljanje strank? - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Iščete brezplačno programsko opremo za upravljanje strank? - P - 102188 - LiveAgent

Prednosti brezplačne programske opreme za upravljanje strank

Upravljanje odnosov s strankami ni nujno težavno, če imate pravo orodje za to delo.
Prednosti brezplačne programske opreme za upravljanje strank

Eno mesto za stik

Poizvedbe vaših strank so shranjene na enem mestu, zato se lahko osredotočite na reševanje in ne na iskanje. Vsa vaša komunikacija je urejena pod eno streho.
Eno mesto za stik

Zadovoljne stranke

Svoje stranke lahko zadovoljite tudi z brezplačnim računom, v katerem imate dostop do osnovnih funkcij za zagotavljanje podpore strankam.
Zadovoljne stranke

Povečanje produktivnosti

Z LiveAgentovim reševanjem upravljanja strank lahko izboljšate potek dela in povečate učinkovitost podpore.
Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview

Upravljanje strank z LiveAgentom

S pravo programsko opremo poskrbite, da bo interakcija s strankami glavna prednostna naloga. Z LiveAgentovo brezplačno programsko opremo za upravljanje strank dobite eno mesto za vsa elektronska sporočila, klepete v živo, klice in kontaktne obrazce. Poleg tega imate na voljo neomejeno število agentov za upravljanje celotne komunikacije.

Seznam funkcij brezplačnega LiveAgentovega računa

LiveAgentov brezplačni paket je omejen in ne vključuje vseh funkcij za izdelavo zahtevkov in pomoč uporabnikom, kot so avtomatizacije, pravila, SLA pogodbe, računi družbenih medijev in napredna poročila… Preverite in primerjajte, katere funkcije so vključene in katere manjkajo v brezplačnem paketu.
Free help desk software migration icon

Brezplačni paket

Brezplačno
7-dnevna zgodovina zahtevkov Omejene integracije Brez računov družabnih medijev Manjkajoče funkcije
Free Live Chat-icon

Plačljiv paket

od 15 $/mesec
Brez omejitev Veliko uporabnih funkcij Računi družabnih medijev Celotna zgodovina sporočil in veliko več…  
Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo

Brezplačni klepet v živo

S klepetom v živo na spletnem mestu imate možnost neposredne interakcije s strankami, še preden zapustijo vaše spletno mesto. Klepet v živo ponuja hitro rešitev za vaše stranke, ki iščejo nasvet ali informacije. LiveAgent ima najhitrejši gradnik za klepet v živo na trgu, saj je hitrost prikazovanja klepeta 2,5 sekunde. Vključen je v brezplačni račun, brez kakršnih koli omejitev.

Brezplačni sistem za izdelavo zahtevkov

LiveAgentov sistem za zahtevke je pravi odgovor za vsako podjetje. Sistem za izdelavo zahtevkov spremeni vso prejeto komunikacijo s strankami v zahtevke, ki se samodejno razvrščajo na LiveAgentovi nadzorni plošči. Nič več neurejene komunikacije ali neskončnega iskanja v ločenih kanalih. Vse je v enem odličnem orodju za vaše udobje.
Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Brezplačni klicni center

V nekaj minutah vzpostavite svoj klicni center in upravljajte stranke na bolj osebni ravni prek brskalnika, strojne opreme telefona ali mobilnih aplikacij. To pomeni, da vam niti ni treba kupiti nastavitve telefona ali kupiti posebne strojne opreme za vzpostavitev fizičnega klicnega centra, če tega ne želite. Vse, kar zadeva telefonske klice, upravlja LiveAgent, vi pa se lahko osredotočite na pomoč svojim strankam.

Brezplačna baza znanja

Ali ste vedeli, da bodo stranke verjetno same poiskale informacije, preden se obrnejo na strokovnjake za podporo? Brezplačno ustvarite svojo bazo znanja in strankam ponudite koristne članke o svojem podjetju. Lahko jo celo prilagodite tako, da se ujema z blagovno znamko vašega podjetja. Ustvarite članke o najpogostejših poizvedbah, agenti pa naj se osredotočijo na pomembnejše zadeve.
book lover - illustration
man and woman winners-illustration

Ste pripravljeni na boljše upravljanje strank?

Spremenite upravljanje strank in jim zagotovite najboljše, kar lahko. Za to vam ni treba plačati ničesar. Če želite nekaj dodatnega, lahko za razumno ceno preidete na plačljiv paket z izjemnimi funkcijami, podporo za družbene medije in še veliko več.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna

Pogosta vprašanja

Zakaj bi malo podjetje moralo imeti CRM sistem?

Sistem CRM vašim zastopnikom omogoča segmentacijo strank in pregled preteklih informacij o njih. Komunikacija s strankami je bolj gladka, zato lahko podjetje katerekoli velikosti pridobi prednost pred konkurenti.

Kaj je CRM?

CRM je okrajšava, ki pomeni upravljanje odnosov s strankami.

Kaj naredi odlično brezplačno programsko opremo za upravljanje strank?

Odlična brezplačna programska oprema za upravljanje strank združuje e-pošto, klice, portal za stranke in komunikacijo v klepetu v živo v enem univerzalnem nabiralniku. Poleg tega vključuje nekaj osnovnih poročil o splošni uspešnosti storitev za stranke, zgodovino zahtevkov, interne zahtevke, oznake po meri ter možnost združevanja/razdeljevanja zahtevkov.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico