Se selite s CallPage k LiveAgent?

Razmišljate o selitvi vaših podatkov s CallPage k LiveAgent? Naši agenti za podporo vam bodo radi pomagali preseliti vaše podatke varno in brez težav. Pokličite nas in preselite podatke že danes!

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Slido green logo
Data migration from one solution to another

Prenos podatkov je brezplačen!

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo. Naši agenti podpore bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede selitve in vam bodo pri njej tudi pomagali. Vam ne bo treba pri tem storiti ničesar.

Bi selitev radi opravili sami?

Naše osebje pripravlja selitveni vtičnik za CallPage. Sledite novicam za več informacij!

Migrate data to LiveAgent on your own

Kakšne podatke lahko preselim s CallPage?

Ljudje

Enostavno preselite agente, administratorje, končne uporabnike in stranke.

Oznake

Preselite oznake vaših oddelkov in vstopnic.

Vstopnice

Preselite vstopnice, priloge, uporabniška in vstopnična polja.

Ste pripravljeni na selitev s CallPage k LiveAgent?

Poglejte si nekaj prednosti, ki jih prinaša selitev k LiveAgent

Customer providing review for service on mobile phone

Izjemna storitev za stranke

Pomoč naših agentov 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Za vas smo tu, ko nas potrebujete.

Ultimate omni-channel help desk software experience

Najboljša rešitev za pomoč uporabnikom

Uporabna orodja, več kot 175 funkcij in več kot 40 integracij. Imamo vse, kar potrebujete.

Person collecting papers into the net

Pridobite brezplačen račun LiveAgent za vedno ali pa izberite eno naših plačljivih naročnin.

Woman overflowing with ideas

Izberite jezik

Izbirajte med 43 različnimi jeziki. LiveAgent podpira pripomočke, ki so na voljo v več jezikih.

Preselite vaše podatke s CallPage že danes

LiveAgent je bila najbolje ocenjena programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020. Pridružite se podjetjem, kot so Huawei, BMW, Yamaha, Oxford University in ponudite vrhunsko podporo vašim strankam.

Ime paketa

All-Inclusive

Primerno za mala podjetja, agencije in tudi velike korporacije

$39 /mo

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zCallPage migracija
"LiveAgent ponuja učinkovito aplikacijo za klepet v živo za iOS, ki omogoča enostavno podporo strankam na poti, kar povečuje produktivnost in zadovoljstvo strank."

Kako klepetati na poti z aplikacijo LiveAgent za iOS

Poenostavite komunikacijo s strankami s programsko opremo LiveAgent za klicni center. Izboljšajte produktivnost in hitrost reševanja težav. Preizkusite brezplačno!

Klepeta v živo podjetjem omogočajo hitro in prilagojeno podporo ter povečajo učinkovitost in zadovoljstvo strank. LiveAgent je primer platforme, ki ponuja številne prednosti klepeta v živo za podjetja.

Predstavitev klepeta v živo LiveAgent

Klepeta v živo podjetjem omogočajo hitro in prilagojeno podporo ter povečajo učinkovitost in zadovoljstvo strank. LiveAgent je primer platforme, ki ponuja številne prednosti klepeta v živo za podjetja.

Poenostavite in izboljšajte komunikacijo s strankami s programsko opremo LiveAgent za klicni center. Zagotavlja prilagojeno pomoč, hitrejše reševanje težav in izboljšanje izkušnje strank. IVR omogoča avtomatizirano interakcijo s strankami. Preizkusite brezplačno!

LiveAgent | Programska oprema klicnega centra v vaši službi za pomoč uporabnikom

Tehnologija IVR omogoča neposredno komunikacijo med strankami in podpornim osebjem, kar izboljšuje zadovoljstvo strank in zmanjšuje stroške podjetja.

LiveAgent je celovita rešitev za podporo strankam, ki nudi interaktivne spletne seminarje za razumevanje funkcij in zmožnosti programske opreme.

LiveAgent Webinar 2: E-pošta, avtomatizacija, SLA

LiveAgent je celovita rešitev za podporo strankam, ki pomaga upravljati poizvedbe strank. Poglobite se v funkcije skozi spletni seminar.

Odvisno od varnostne politike vašega podjetja, lahko omejite prijavo na panel uporabnikom, kot so agenti, administratorji in lastniki.

Seznam dovoljenj

The given text discusses the concept of permission lists and their use in LiveAgent. Permission lists are utilized to allow logins from specific IP addresses or a set of IP addresses. Depending on the company's security policy, users such as agents, administrators, and owners can be restricted to logging into the agent panel only from an IP address within the company. LiveAgent allows the setup of allowed IP addresses through the Configuration>General settings. Supported values include exact matching (e.g., 192.168.1.1), wildcard usage (e.g., *.*.*.*), set (e.g., 1.1.1.1-1.2.1.1), and set defined in subnet mask format (e.g., 192.168.0.0/16).

Telefonske vstopnice so način arhiviranja telefonskih klicev podporne službe. Telefonski klici, elektronska sporočila in ostala sporočila se spremenijo v vstopnice.

Telefonske vstopnice

Izboljšajte kvaliteto podporne službe s telefonskimi vstopnicami od LiveAgent, vodilnega podjetja za pomoč strankam in komunikacijo na višjem nivoju.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico