VIP Podpora

Razpoložljivost & obseg storitev

To je dodatna funkcija, ki je na voljo večjim strankam, ki potrebujejo dodeljeno osebo in je na voljo samo z največjim paketom (All-inclusive) z doplačilom 1000 € / mesec.

Dodeljena podpora

Dodeljena enotna kontaktna točka

Imeli boste dodeljenega zastopnika za podporo, ki ga boste poznali po imenu osebno. Posvetil se bo vam in vašemu podjetju in kadarkoli se lahko nanj obrnete.

Prav tako boste imeli dostop do dodeljenega gumba za klepet, ki vam bo omogočil neposreden stik z dodeljenim agentom. Prav tako boste imeli dostop do njegovega urnika in lahko z njimi organizirate klic.

Prednostni dostop do izkušenih agentov

Če potrebujete napredno podporo, vas bomo takoj napotili k tehničnemu agentu 2. stopnje, ki ima izkušnje z reševanjem zapletenih tehničnih težav.

Pregled klicev

Za pomoč, usposabljanje za uporabo funkcij ali spremembe implementacije sistema lahko rezervirate klic pri svojem dodeljenem agentu za podporo.

Ready to improve your productivity with omnichannel help desk software?​

Razpoložljivost dodeljenega podpornega agenta

Poleg 24/7 podpore preko klepeta na našem spletnem mestu in standardne e-mail podpore boste pridobili:

  • Dodeljeno podporo s klepetom od 9:00 A.M. do 5:00 P.M. CET ponedeljek – petek
    • Klici, prejeti izven uradnih ur, bodo posredovani na glasovno pošto in potrudili se bomo čim prej poklicati / ukrepati.
  • Dodeljena email podpora od 9:00 A.M. do 5:00 P.M. CET ponedeljek – petek
    • Zbirali bomo e-maile, prejete izven uradnih ur; vendar ne moremo zagotoviti, da bomo ukrepali do naslednjega delovnega dne.
  • Dodeljena klicna podpora: klic lahko rezervirate pri svojem podpornem agentu v skladu z razpoložljivostjo njegovega koledarja.

VIP SLA odzivni časi

NujnostDefinicijaCiljni začetni odzivni časiCiljni časi nadaljnjega odziva
Nujnost 1 kritičnoStoritev ni na voljo. Situacija ustavi poslovanje stranke in postopkovne rešitve ne obstajajo.1 ura ali manj.4 ure ali manj. Podporni agenti bodo sodelovali z administratorji, da bodo storitev čim prej usposobili.
Nujnost 2 visokaZnatno poslabšanje zmogljivosti. Storitve v oblaku delujejo, vendar kažejo močno poslabšano zmogljivost do točke, ko pomembno vplivajo na uporabo.1 ura ali manj.4 ure ali manjs. Podporni agenti bodo sodelovali z našimi skrbniki, da bodo storitev čim prej obnovili.
Nujnost 3 standardDelna izguba storitev v oblaku z vplivom na poslovanje strank. Nova e-poštna sporočila na primer niso prispela ali določena integracija ne deluje.2 delovni uri ali manj. Vaš dodeljeni agent bo vzpostavil stik v 1-2 urah, običajno takoj.2 delovna dneva ali manj Vaš dodeljeni agent bo poskrbel za vso komunikacijo in vas obdržal v procesu.
Nujnost 4 odprava napakPoizvedovanje o napakah (nekritične težave). Če imate na primer pri uporabi LiveAgent določeno težavo (npr. Določena akcija ne deluje pravilno in podobno).1 delovni dan ali manj Vaš dodeljeni agent vas bo kontaktiral v roku 24 ur, običajno takoj.Vaš dodeljeni agent bo poskrbel za vso komunikacijo in vas obdržal v procesu.
Nujnost 5 zahtevekZahtevki za posvetovanje o namestitvi, predlog nove funkcije ali katero koli drugo vprašanje za našo podporo. Na primer nastavitev pravil avtomatizacije, posvetovanje o primeru uporabe, spraševanje o funkciji ali podobno.1 delovni dan ali manj. Vaš dodeljeni agent vas bo kontaktiral v roku 24 ur, običajno takoj.Vaš dodeljeni agent bo poskrbel za vso komunikacijo in vas obdržal v procesu.

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

EnostavnaProgramska oprema za pomoč uporabnikom

The article promotes the use of live chat and call centers for increasing revenue and improving customer support. The live chat tool is easy to use and can increase earnings by 48%. The call center software offers features such as unlimited call recording and IVR for personalized customer service, resulting in up to a 56% improvement in issue resolution.

Kako stopiti v stik s službo za pomoč uporabnikom Ceneo prek e-pošte, podpore za klepet v živo, telefonske številke, podpore za družabne medije in samopostrežne podpore.

Stiki službe za pomoč Ceneo

Ceneo je spletna stran za primerjavo cen izdelkov, ki ne ponuja podpore za klepet v živo in telefonsko podporo. Podporo lahko dobite preko e-pošte ali družbenih medijev. Kontaktne podatke za podporo strankam pa najdete na spletni strani podjetja. Na voljo je tudi baza znanja in družbeni mediji, kot so Facebook, Twitter in Instagram. Sporazumi o ravni storitev za elektronsko pošto, klepet v živo, klicni center in forum niso na voljo.

Ugotovite negativne trende pri svoji podpori strankam in ravnajte v skladu s funkcijo LiveAgent - razvrstitev agentov. Naj vaše stranke ocenijo vaše agente.

Razvrščanje agentov

Klepet preko LiveAgent-a je priporočljiv način za komunikacijo med strankami in podporo strankam. Klepetni agenti naj ohranijo pravilno slovnico, izogibajo se kraticam in zagotovijo hitro odzivnost. Poročilo o razvrščanju agentov lahko izboljša uspešnost podpore strankam in poveča stopnjo zadovoljstva. Predloge vstopničnega sistema in predloge s pogostimi vprašanji lahko prihranijo čas in zagotovijo natančne odgovore. Podjetja morajo redno posodabljati svojo stran s pogostimi vprašanji.

Seeking professional email templates? Look no further. LiveAgent provides free email templates for marketing, sales, live chat, and help desk purposes.

Predloge za storitve za stranke

The given text includes email templates for various purposes such as promoting sales, updating products, newsletters, reminders, renewals, responses, subscription sign-ups, webinars, and customer service. It also provides templates for knowledge bases, call centers, and e-commerce notifications. Overall, the text highlights the importance of customer service and effective communication through email.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico