Pregled razvrščanja agentov

Izogibajte se slabši podpori strankam, tako da strankam omogočite, da ocenijo odzive in odgovore podpornih Agentov. Ugotovite negativne trende pri podpori strankam in ravnajte v skladu z njimi. Izkoristite funkcijo “Razvrščanje” v LiveAgent.

LiveAgent ScreenshotRazvrščanje agentov za klepet v živo

Vaše stranke lahko povedo povratne informacije o svoji izkušnji s podporo tako, da ocenijo svojo komunikacijo s predstavnikom stranke. Dovolite svojim strankam, da ocenijo odzive Agentovega klepeta in Email odzivov.

Pregled razvrščanja agentov

LiveAgent ponuja poročilo nagrajenih in kritiziranih agentov s komentarji strank. Poročilo lahko izvozite v datoteko CSV.

Če izveste več o svojih zastopnikih, lahko nagradite svoje najboljše agente in podprete tiste, ki trenutno zaostajajo. Ugotovite negativne trende pri podpori strankam in ravnajte v skladu z njimi. Izkoristite funkcijo “Razvrščanje” v LiveAgent.

Generate tag reports for free

Create tag reports to get an overview of the most common support queries you address. Try it today. No credit card required.

Viri za bazo znanja

Izvedite več podrobnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico