Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

E-poštno trženje

E -poštni marketing je bistveno orodje za programsko opremo za pomoč uporabnikom. Lahko vam prinese več strank, ponudi hitro pomoč in poveča tudi vašo prodajo. Z njim lahko ustvarite ankete in zberete povratne informacije, ponudite posebne ponudbe, pošljete prilagojeno vsebino ali pa jih preprosto spomnite na vas in ostanete v stiku s svojo blagovno znamko.

LiveAgent ponuja orodja za e-poštno komunikacijo in e-poštno trženje ter se dobro ujema z drugimi domačimi ali zunanjimi e-poštnimi integracijami.

LiveAgent je pravo orodje za e -poštno trženje s funkcijami, ki ga podpirajo. Izkoristite zanesljiv sistem zahtevkov za spremljanje vsega, kar se dogaja v vašem nabiralniku. Naročite svoje stranke in jih zanimajte z zmogljivimi orodji za trženje po e -pošti, na primer z urejevalnikom WYSIWYG za ustvarjanje odličnih predlog, oznak, ki vam bodo pomagale organizirati stike ali oddelke, da bo vaša služba za pomoč organizirana in profesionalna.

E-poštno trženje
Oddelki

Integrate payment processors with ease

Want to connect your favorite payment processor with LiveAgent? No problem! Try it today for free. No credit card required.

Start free 14-day trial

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico