Izstavljanje računov

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom z več zmogljivostmi, ki vam omogočajo, da naredite več, kot si mislite. Poskrbite za svoje obračunavanje, račune in drugo s plačilnim procesorjem v LiveAgentu.

Programska oprema za upravljanje obračunavanja je tu, da upravlja vse obračunavanje, izdajanje računov za storitve in izdelke ter sledenje. Lastniki podjetij morajo spremljati svoja plačila in račune, zato je programska oprema za obračunavanje bistvena za uspešno poslovanje. Pomaga pri upravljanju dohodnih in odhodnih financ. Del te rešitve so avtomatizacije, ki vam pomagajo z avtomatizacijo veliko vsakdanjih, ponavljajočih se nalog, ki so običajno zelo dolge, če bi jih opravila oseba. Tako prihranite čas in denar ter se osredotočite na naloge, ki zahtevajo vašo pozornost.

Integracije obračunavanja

Integracije obračunavanja
2Checkout Integration za LiveAgent

Če želite narediti še korak naprej, lahko izkoristite naše integracije. ChargeDeskBraintree, ali 2checkout  se brez težav povežejo z vašim računom LiveAgent in vam omogočajo napredna obračunska dejanja, kot so računi po meri, vračila kupnine, odobritev plačil in še veliko več. Do vsega lahko dostopate in poskrbite za eno stvar. To pomeni, da s preklapljanjem med programsko opremo ne boste prekinili svojega delovnega toka in vse bo lepo organizirano na eni nadzorni plošči.

Need a live chat widget?

LiveAgent offers the fastest and leanest chat widget on the market, making it the perfect eCommerce chat solution. Try it today for free. No credit card required.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico