Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Izstavljanje računov

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom z več zmogljivostmi, ki vam omogočajo, da naredite več, kot si mislite. Poskrbite za svoje obračunavanje, račune in drugo s plačilnim procesorjem v LiveAgentu.

Programska oprema za upravljanje obračunavanja je tu, da upravlja vse obračunavanje, izdajanje računov za storitve in izdelke ter sledenje. Lastniki podjetij morajo spremljati svoja plačila in račune, zato je programska oprema za obračunavanje bistvena za uspešno poslovanje. Pomaga pri upravljanju dohodnih in odhodnih financ. Del te rešitve so avtomatizacije, ki vam pomagajo z avtomatizacijo veliko vsakdanjih, ponavljajočih se nalog, ki so običajno zelo dolge, če bi jih opravila oseba. Tako prihranite čas in denar ter se osredotočite na naloge, ki zahtevajo vašo pozornost.

Integracije obračunavanja

Izstavljanje računov
2Checkout Integration za LiveAgent

Če želite narediti še korak naprej, lahko izkoristite naše integracije. ChargeDeskBraintree, ali 2checkout  se brez težav povežejo z vašim računom LiveAgent in vam omogočajo napredna obračunska dejanja, kot so računi po meri, vračila kupnine, odobritev plačil in še veliko več. Do vsega lahko dostopate in poskrbite za eno stvar. To pomeni, da s preklapljanjem med programsko opremo ne boste prekinili svojega delovnega toka in vse bo lepo organizirano na eni nadzorni plošči.

Need a live chat widget?

LiveAgent offers the fastest and leanest chat widget on the market, making it the perfect eCommerce chat solution. Try it today for free. No credit card required.

Start free 14-day trial

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico