Filtri za NEŽELENO POŠTO

NEŽELENA POŠTA je lahko zelo moteča, zlasti v delovnem okolju. NEŽELENA sporočila vam lahko uničijo potek dela in nihče ne želi zapravljati časa za brisanje nezaželenih e-poštnih sporočil. Bolje je, če sploh ne prispejo v vaš nabiralnik.

Prihranite čas agentov za podporo in se borite proti neželeni elektronski pošti s samodejnim filtriranjem neželene pošte v službi za pomoč uporabnikom. LiveAgent izvaja platformo SpamAssassin za zaščito pred neželeno pošto, ki blokira neželeno pošto. Uporablja robusten sistem točkovanja in vtičnike za vključitev širokega nabora naprednih hevrističnih in statističnih analiznih testov na e-poštne glave in osnovno besedilo, vključno z analizo besedila, Bayesovim filtriranjem, seznami blokiranja DNS in zbirno filtriranje baz podatkov.

NEŽELENA POŠTA-filtri-funkcija LiveAgent

Automatic SPAM filtering for free

Don’t waste time deleting SPAM manually. LiveAgent will take care of it. Se e for yourself. Try our free 14-day trial. No credit card required.

Viri v bazi znanja

Preberite več podrobnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico