Zvoki

Prilagodite ali onemogočite zvok obvestil, ki se predvaja v programu LiveAgent. Izbirate lahko med obstoječimi zvoki ali naložite svojo datoteko. Podprte oblike so mp3, wav, ogg. Največja velikost datoteke je 128 MB.

Možnosti zvokov:

  • Nov klic
  • Nov klepet
  • Novo sporočilo
  • Nov zahtevek
  • Povezan klepet
  • Klepet novo sporočilo

Viri baze znanja

Izvedi več podrobnosti

Customize sound notifications with ease

Tired of the same old notification tone? Change it up. Try it today for free. No credit card required.

Iščete odlično programsko opremo za pomoč uporabnikom za vaše trženje in telekomunikacije? Vaše iskanje je končano, poglejte, kaj ponuja LiveAgent.

Programska oprema službe za pomoč trženjski industriji

LiveAgent programska oprema za pomoč uporabnikom ima pozitiven vpliv na trženje in telekomunikacije, kar je potrjeno s številnimi uspešnimi zgodbami in pričevanji strank. Skrb za obstoječe stranke je lažje kot pridobivanje novih, zato je pomembno, da jim ponudimo različne možnosti za stik. LiveAgent uporablja številna velika podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in O2 ter je brezplačno dostopen brez obveznosti kreditne kartice.

Programska oprema za snemanje klicev LiveAgent lahko shrani neomejeno število posnetkov klicev. Do njih lahko kadar koli dostopate zaradi pravnih razlogov ali zagotavljanja kakovosti.

Profesionalna programska oprema za snemanje klicev

LiveAgent je orodje za komunikacijo s strankami, ki ima številne pozitivne ocene iz različnih podjetij. Uporabniki navajajo, da pomaga izboljšati podporo strankam, povečati zadovoljstvo strank, pospešiti komunikacijo s strankami in povečati prodajo. Poleg tega ima LiveAgent dodano vrednost, kot so podporna ekipa, možnost klepeta, izboljšanje preglednosti podpore in zmanjšanje odzivnega časa.

Spoznajte, kako zagotoviti najboljšo podporo strankam za vaše bodoče potrošnike na spletu. LiveAgent vam lahko pokaže, kako to pravilno narediti.

Programska oprema za pomoč uporabnikom v industriji e-trgovine

Programska oprema LiveAgent lahko pomaga izboljšati CX vaše spletne trgovine. Z avtomatizacijo zahtevkov lahko skrajša odzivne čase in zmanjša število zahtevkov, medtem ko baza znanja pomaga pri ohranjanju pozitivnega odnosa s strankami. LiveAgent ponuja brezplačno preskusno različico.

Odlične storitve za stranke se začnejo s primerjavo specifičnih programskih oprem za pomoč uporabnikom. Preizkusite programsko opremo LiveAgent s 14-dnevnim brezplačnim preizkusom. Gradite odnose, povečajte prodajo.

Ali primerjate programsko opremo za pomoč uporabnikom?

Ta tekst ponuja primerjave različnih rešitev za pomoč uporabnikom in upravljanje zahtevkov na tržišču, ocenjenih s strani uporabnikov Capterre glede na ceno, funkcionalnost in enostavnost uporabe. Med drugimi temami so tudi alternative klepetu v živo in klicnim centrom.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico