Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Zapier

Zapier je eden najlažjih načinov, kako v eno priročno rešitev povezati, integrirati ali združiti dve ali več aplikacij z različnimi funkcionalnostmi. Deluje brez težav in lahko poveže večino aplikacij skupaj. Zapier deluje poleg naših domačih integracij za LiveAgent.

Zapier vam omogoča integracijo številnih aplikacij, integracij in programske opreme z LiveAgentom za brezhibne delovne izkušnje. LiveAgent se poveže z velikim številom le -teh in tako zagotovi, da bodo vsi našli tisto, kar potrebujejo za izboljšanje svojega delovnega toka.

Te integracije so zasnovane tako, da izboljšajo vaš potek dela in povežejo vašo službo za pomoč z drugimi aplikacijami za nemoteno izkušnjo. To pomeni, da vam ni treba preklapljati med različno programsko opremo, prejemati obvestila na nadzorno ploščo in spremljati pomembnih posodobitev.

Primer: Alice je vodja službe za pomoč in želi z orodjem za sodelovanje spremljati napredek svoje ekipe pri različnih nalogah. Vendar se mora osredotočiti tudi na reševanje zahtevkov, ki še naprej prihajajo. Alice uporablja LiveAgent za podporo strankam in ProjectManager.com za ustvarjanje in upravljanje nalog za svojo ekipo. Alice uporablja Zapier za povezavo obeh aplikacij, tako da lahko spremlja nadzor opravil ProjectManager.com na nadzorni plošči svojega računa LiveAgent.

Oglejte si seznam integracij LiveAgent in poiščite tiste, ki jih želite povezati.

Need a tool for email marketing?

Look no further! LiveAgent can do it all -- whether it’s streamlining emails, creating email templates, or keeping you organized. Try it today for free.

Start free 14-day trial

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico