Aplikacija za pomoč

Kaj je aplikacija za pomoč?

Aplikacija za pomoč je program, ki se uporablja za obdelavo določene vrste datotek, razen datotek HTML, datotek GIF, JPEG, za obdelavo vrst datotek, ki jih brskalnik ne zmore. Prenesti morate aplikacijo za pomoč in brskalnik obvestiti o imenu aplikacije. Deluje v svojem oknu kot posamezen program. Alternativa aplikacije za pomoč je vtičnik. Samodejno se zažene v oknu brskalnika.

Frequently asked questions

Kako določiti aplikacijo za pomoč?

Aplikacija za pomoč je program, ki se uporablja za obdelavo datotek, ki jih brskalnik ne zmore. Za delovanje programa je potrebno prenesti aplikacijo in brskalnik obvestiti o imenu aplikacije. Deluje kot individualni program. Alternativa aplikaciji za pomoč je vtičnik.

Kakšna je vloga aplikacije za pomoč?

Aplikacija za pomoč podpira delovanje programa za pomoč strankam. Omogoča neposreden stik s stranko in upravljanje teh stikov. Zahvaljujoč temu lahko delate zunaj okolja spletnega brskalnika, če je to potrebno.

Ali je LiveAgent aplikacija za pomoč?

LiveAgent aplikacija za pomoč. Pomaga pri izvajanju obsežnih dejavnosti na področju storitev za stranke. Omogoča vam vodenje pogovorov na več kanalih, poročanje in analizo podatkov, zbiranje zgodovine stikov s strankami in upravljanje skupine za podporo.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Aplikacija za pomoč podpira delovanje programa za pomoč strankam, omogoča neposreden stik s stranko in upravljanje komunikacije z enega mesta. Nepogrešljiv pripomoček za učinkovitejšo storitev za stranke.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
V LiveAgent-u lahko agenti in predstavniki strank z skrbniško vlogo nadzorujejo in konfigurirajo sistem. Preberite o vrstah uporabnikov in še več.

Agenti

Agenti za pomoč uporabnikom so ključni pri zagotavljanju odlične storitve za stranke. Imajo različne vloge in nudijo podporo preko različnih kanalov. Za dodajanje agentov je potreben lastniški ali skrbniški dostop do LiveAgenta. Služba za pomoč uporabnikom LiveAgent vam omogoča, da dodate neomejeno število agentov brezplačno. Agenti imajo dostop do vseh zahtev strank in upravljajo s članki v bazi znanja, ne pa tudi do nadzornih plošč za analitiko. Spremembe profila agentov so dovoljene in preproste. Dodajanje agentov je priporočljivo za podjetja, ki prejmejo veliko zahtevkov strank.

Spletna pomoč strankam

Večkanalna storitev za stranke pomaga izboljšati odnos s strankami in prepoznavnost blagovne znamke. Storitev klepeta v realnem času omogoča hitrejši odziv in gradnjo odnosov. LiveAgent je primer programske opreme za pomoč uporabnikom, ki avtomatizira zahteve strank, pri čemer stranke raje najprej samostojno rešujejo težave. Prednosti programske opreme vključujejo izboljšano strategijo storitev za stranke in hitrejše odzive.

Programska oprema službe za pomoč na kraju samem vam ponuja vzpostavljeno infrastrukturo. Namestiti jo morate in gostiti na strežnikih. Prihrani vaš čas in denar.

Programska oprema za pomoč uporabnikom na mestu

Programska oprema za stik s strankami je ključna za učinkovitost kontaktnih centrov in izboljšanje storitev za stranke. Obstajajo različne vrste programske opreme za podporo strankam, ki omogočajo upravljanje več kanalov komunikacije s stranko z enega mesta v spletu. Potrebna je tudi ustrezna oprema za pomoč uporabnikom, razširitve pa lahko prilagodijo funkcionalnost in posamezne potrebe uporabnikov. LiveAgent ima številne razširitve in enostaven cenik.

Spletna služba za pomoč, na kratko WHD je tehnologija, ki zagotavlja službo za pomoč - upravljanje zahtevkov. Uporabnikom omogoča enostavno upravljanje storitev za stranke

Spletna pomoč strankam

Spletna služba za pomoč, na kratko WHD je tehnologija, ki zagotavlja službo za pomoč - upravljanje zahtevkov. Uporabnikom omogoča enostavno upravljanje storitev za stranke

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico