Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Aplikacija za pomoč

Kaj je aplikacija za pomoč?

Aplikacija za pomoč je program, ki se uporablja za obdelavo določene vrste datotek, razen datotek HTML, datotek GIF, JPEG, za obdelavo vrst datotek, ki jih brskalnik ne zmore. Prenesti morate aplikacijo za pomoč in brskalnik obvestiti o imenu aplikacije. Deluje v svojem oknu kot posamezen program. Alternativa aplikacije za pomoč je vtičnik. Samodejno se zažene v oknu brskalnika.

Pogosta vprašanja

Kako določiti aplikacijo za pomoč?

Aplikacija za pomoč je program, ki se uporablja za obdelavo datotek, ki jih brskalnik ne zmore. Za delovanje programa je potrebno prenesti aplikacijo in brskalnik obvestiti o imenu aplikacije. Deluje kot individualni program. Alternativa aplikaciji za pomoč je vtičnik.

Kakšna je vloga aplikacije za pomoč?

Aplikacija za pomoč podpira delovanje programa za pomoč strankam. Omogoča neposreden stik s stranko in upravljanje teh stikov. Zahvaljujoč temu lahko delate zunaj okolja spletnega brskalnika, če je to potrebno.

Ali je LiveAgent aplikacija za pomoč?

LiveAgent aplikacija za pomoč. Pomaga pri izvajanju obsežnih dejavnosti na področju storitev za stranke. Omogoča vam vodenje pogovorov na več kanalih, poročanje in analizo podatkov, zbiranje zgodovine stikov s strankami in upravljanje skupine za podporo.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico