Aplikacije za klepet

Kaj so aplikacije za klepet?

Aplikacija za klepet vam omogoča komunikacijo s strankami preko klepeta. Omogoča pošiljanje in prejemanje sporočil. Aplikacija za klepet omogoča lažje, enostavnejše in hitrejše povezovanje z vsemi, hkrati pa je tudi enostavna za uporabo. Obstaja veliko vrst aplikacij za klepet in vsaka ima svojo obliko in funkcije.

LiveAgent vam ponuja odlično orodje – klepet v živo. Klepetajte s strankami v realnem času!

Kaj so aplikacije za klepet?

Frequently asked questions

Kaj so aplikacije za klepet?

Aplikacije za klepet vam omogočajo, da ostanete povezani z drugimi ljudmi, ki morda uporabljajo aplikacijo na drugem koncu sveta. V službi za stranke so takšne aplikacije eden najpomembnejših komunikacijskih kanalov.

Kako deluje aplikacija za klepet?

Aplikacije za klepet se običajno izvajajo v centraliziranih omrežjih s strežniki operaterjev platforme, v nasprotju s peer-to-peer protokoli, kot je XMPP. To omogoča dvema osebama, da se pogovarjata v realnem času.

Ali obstajajo brezplačne aplikacije za klepet?

Seveda. Na trgu imamo na voljo veliko brezplačnih aplikacij za klepet. Uporabljajo se tako v vsakodnevni uporabi kot na primer v službi za stranke. Primer takšne aplikacije je Messenger, katerega delovanje je mogoče sinhronizirati s programsko opremo LiveAgent.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^