Avtomatizacija

Kaj so avtomatizacije?

Avtomatizirajte običajna opravila različnih primerov v LiveAgentu. Avtomatizacija (pravila) je popolna funkcija, ki vam to omogoča. Uporablja se za ustvarjanje delovnih tokov, ki pomagajo pri hitri in zadovoljivi rešitvi primera. Določite kombinacijo meril in pogojev ter določite dejavnost, ki bi jo morala opravljati funkcija. Ustvarite lahko avtomatizacijo za številne različne primere. Preprosto je.

Avtomatizacija prinaša številne prednosti in koristi. Prihrani vaš čas. V LiveAgent lahko ustvarite avtomatizacijo po meri.

Izvedite več o pravilih (avtomatizaciji) v LiveAgent.

Kaj so avtomatizacije?

FAQ

Kaj pomeni izraz avtomatizacija?

Avtomatizacija je proces, katerega cilj je povečati učinkovitost in uspešnost dela. Če se naloge zaposlenih ponavljajo in jih je mogoče opredeliti s kriteriji ter opredeliti natančna dejanja, ki jih mora funkcija izvesti, se lahko izvedejo samodejno. Tako prihranite čas, ki ga lahko porabite za druge dejavnosti, ki bodo izboljšale storitve za stranke.

Kakšne avtomatizacije ponuja LiveAgent?

LiveAgent avtomatizira procese, kot so: premikanje vseh zahtevkov z določeno besedo v določen oddelek, odstranjevanje ali označevanje neželene pošte, dodeljevanje zahtevkov, pošiljanje sporočila, storitev chatbot

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico