Baza podatkov strank

Kaj je zbirka strank?

Vse svoje podatke in podatke o strankah shranite v zbirko podatkov strank v LiveAgent. Shranite lahko osnovne kontaktne podatke, kot so telefonska številka, e-poštni naslov, naslov podjetja ali nastavitve jezika in še veliko več. Ugotovite, kaj podjetja zahtevajo in shranite te podatke. V tej zbirki podatkov si lahko ogledate tudi prejšnje pogovore v podpori.

Kaj je zbirka strank?
Kaj je zbirka strank?

Frequently asked questions

Kaj je zbirka strank?

Baza podatkov strank je prostor v LiveAgent, kjer lahko shranite vse svoje podatke in podatke o strankah. To so lahko osnovni podatki, na primer telefonska številka, e-poštni naslov, lahko pa tudi podrobnejši in individualni.

Je baza podatkov o strankah pomembna za vaše podjetje?

Imeti bazo strank je pomembno za vaše podjetje, saj prikazuje informacije o ljudeh, ki sodelujejo z vašim podjetjem, jih zanimajo storitve, ki jih ponujate, ali izdelki, ki jih ponujate. Zahvaljujoč temu lahko na primer jasneje definirate svojo ciljno skupino.

Kako organizirati bazo strank?

Kako boste organizirali bazo strank, je odvisno od vas. Tam lahko zberete le osnovne kontaktne podatke, tj. Ime in priimek, e-pošto, telefonsko številko, naslov, jezik. Lahko pa zberete tudi podrobnejše informacije, ki bi vam bile morda koristne.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico
^ ^