Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Brezplačen klepet v živo

Kaj je brezplačen klepet v živo?

Ena vrsta komunikacije med strankami in podjetji je klepet v živo. To je komunikacija v realnem času, kjer lahko stranke hitro dobijo odgovor od podjetja. Je dinamična, enostavna in hitra metoda. Brezplačni klepet v živo je aplikacija za sporočila, ki je za uporabnike popolnoma brezplačna. Uporabniki se morajo samo registrirati in nastaviti račun. Uporabnikom omogoča klepet z obiskovalci in strankami na njihovi spletni strani.

Pogosta vprašanja

Kaj je brezplačen klepet v živo?

Brezplačni klepet v živo je vrsta komunikacije med stranko in podjetjem. To je komunikacija v realnem času, zahvaljujoč kateri lahko stranke zelo hitro dobijo odgovor podjetja o izdelkih in storitvah, ki jih zanimajo. To je aplikacija za sporočila, ki je za uporabnike popolnoma brezplačna.

Katere so najpomembnejše lastnosti brezplačnega klepeta v živo?

Najpomembnejše funkcije brezplačnega klepeta v živo so, da gre za aktivni klepet, to pomeni, da stranka zelo hitro prejme odgovor. Omogoča tudi sledenje obiskovalcem, zato vemo, katere dejavnosti stranke izvajajo. Za to lahko spremljate operaterja in klepetate, prav tako pa vam omogoča pošiljanje že pripravljenih odgovorov. Pomembna funkcija je tudi sposobnost, da ceno prepustite službi za stranke.

Ali LiveAgent ponuja brezplačen klepet v živo?

Da, LiveAgent ponuja brezplačno programsko opremo za klepet v živo. Njegova uporaba povečuje zadovoljstvo strank, ki morajo dobiti hiter odziv na povpraševanje po izdelkih in storitvah. Brezplačna aplikacija za klepet v živo LiveAgent ponuja zelo hiter pripomoček, ki ga lahko prilagodite svojim potrebam in nastavite jezik, v katerem komunicira vaše podjetje.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico