Brezplačen VoIP

Kaj je brezplačen VoIP?

Brezplačen VoIP pomeni brezplačen Glas prek internetnega protokola. Brezplačna programska oprema VoIP omogoča uporabnikom interneta brezplačne glasovne in video klice z uporabo najnovejše tehnologije VoIP. Najboljša stvar pri klicih VoIP je, da podpirajo neomejene video klice in zvočne klice, ne glede na to, kje se nahajate.

Torej, ne glede na to, ali vas zanimajo klici po vsej državi ali klici po vsem svetu, brezplačen VoIP podira vse meje in zagotavlja brezplačne domače in mednarodne klice na vašo mobilno napravo. Lepota brezplačnega VoIP je v tem, da ljudem omogoča telefonske klice brez dejanskega telefona. Te VoIP aplikacije pogosto vključujejo brezplačne številke za različne ustanove in posamezne uporabnike.

Kako lahko brezplačno uporabljam VoIP?

Če želite uporabljati VoIP za brezplačne odhodne in dohodne klice, potrebujete internetno povezavo in aplikacijo, ki bo služila kot dodaten komunikacijski kanal. Vse, kar morate storiti, je zagotoviti stabilno internetno storitev in eno od aplikacij VoIP, ki so zasnovane za internetne klice. Z varovanjem teh dveh elementov boste lahko vzpostavili enotno komunikacijo z družinskimi člani, prijatelji ali sodelavci. Prava telefonska naprava ni potrebna.

LiveAgent VoIP klicni center

Ali obstaja brezplačna storitev VoIP za stanovanja?

Čeprav so storitve VoIP običajno povezane z mobilnimi telefoni in drugimi prenosnimi napravami, ki opremljajo lokalna in mednarodna podjetja z neomejenimi funkcijami klicanja, postaja VoIP v stanovanjih vse bolj priljubljen. Danes lahko podjetja izbirajo med različnimi brezplačnimi rezidenčnimi storitvami VoIP, ki jim omogočajo, da uživajo v brezplačnem VoIP-u s svojim stacionarnim telefonom številke.

Kako doma nastavim brezplačen VoIP?

Nastavitev brezplačne namizne programske opreme VoIP ali namizne aplikacije doma je morda lažja, kot si mislite. Vse kar morate storiti je, da sledite tem petim preprostim korakom:

 • Preizkusite svojo omrežno in internetno povezavo na vseh namiznih računalnikih.
 • Pridobite najprimernejšo brezplačno programsko opremo za VoIP klice.
 • Nastavite svoje VoIP namizne aplikacije.
 • Prilagodite svoj klicni vmesnik in namizni programski telefon.
 • Preizkusite svoje nove VoIP linije.

Ali obstajajo brezplačne storitve VoIP za podjetja?

Poslovne storitve VoIP so precej priljubljena komunikacijska orodja in podjetja lahko izbirajo med številnimi različnimi ponudniki poslovnih VoIP. Ta podjetja ponudnikov VoIP ponujajo brezplačno orodje za poslovno komunikacijo VoIP podjetjem, ki želijo implementirati poslovno rešitev VoIP, ki jim bo omogočila, da vso komunikacijo, povezano z delom, obdržijo na enem mestu. Podjetja pogosto uporabljajo te storitve za splošno poslovno komuniciranje, upravljanje odnosov s strankami, snemanje klicev na zahtevo za kasnejšo uporabo ali celo pošiljanje sporočil SMS in takojšnje sporočanje z aplikacijami po meri. Uporabljajo se bodisi za odhodne klice, dohodne klice ali oboje, odvisno od zahtev.

Katere so najboljše brezplačne storitve VoIP?

Ni ene najboljše brezplačne storitve VoIP, ker so vsa programska orodja opremljena z edinstvenim naborom naprednih funkcij, ki ponuja različne rezultate. Ko pa izberete brezplačnega ponudnika VoIP, morate biti pozorni na te tri funkcije:

Osnovna pravila klicanja

Vsi ponudniki imajo različna pravila in smernice za uporabo svojih brezplačnih storitev VoIP, zato je najbolje, da pred dokončno odločitvijo preverite osnovna pravila za klicanje pri več ponudnikih.

Baza strank

Obsežna baza strank kaže na številne zadovoljne stranke, ki uživajo v brezplačnih storitvah VoIP. Več strank kot ima ponudnik, boljše funkcije lahko pričakujete.

Ocene strank

Vedno preverite ocene strank, preden se odločite, katerega ponudnika boste izbrali. Prejšnje izkušnje strank so najboljši pokazatelj, kako dobro ponudniki VoIP opravljajo svoje delo.

LiveAgentove ocene

Kako izbrati najboljšega brezplačnega ponudnika VoIP za vaše podjetje

Najti brezplačnega ponudnika VoIP, ki bo najbolj primeren za vse vrste podjetij, je skoraj nemogoče, saj imajo vsa podjetja posebne funkcije, ki jih iščejo v storitvi VoIP. Vedno izberite ponudnika VoIP glede na vaše zahteve, proračun in funkcije. Čeprav LiveAgent ne ponuja storitve VoIP, podpira veliko število drugih ponudnikov VoIP. Služi kot zanesljiva programska oprema za klicni center, ki lahko obravnava večino vrst klicev, podprta z različnimi klicnimi funkcijami, kot so Interaktivni glasovni odziv, usmerjanje klicev ali Zgodovina klicev. Povezovanje katerega koli ponudnika VoIP z LiveAgentom je preprost postopek, ki traja le nekaj minut.

Glavne omejitve brezplačnega VoIP za podjetja

Nekatere največje omejitve, ki bi jih lahko imela podjetja pri uporabi storitev brezplačnih ponudnikov VoIP, so povezana z:

 • Klicni načrti – brezplačni ponudniki VoIP običajno ponujajo le nekaj klicnih načrtov, ki imajo osnovne funkcije VoIP, zaradi česar se lahko podjetja trudijo najti prilagodljivo in prilagodljivo rešitev, ki bo najbolje ustrezala njihovim potrebam.
 • Uporabniki na mesec – Ker imajo podjetja brezplačnega VoIP-a veliko strank, morajo omejiti število uporabnikov vsake stranke na mesec. Zaradi teh omejenih funkcij se lahko večja podjetja sprašujejo, kako svojim strankam in zaposlenim zagotoviti osnovne funkcije.
 • Čas – Hitrost brezplačnega ponudnika telefonskih storitev VoIP ni odvisna le od kakovosti internetne povezave, temveč tudi od prenatrpanosti strežnikov. Ker številne stranke uporabljajo brezplačne rešitve VoIP, bodo podjetja morda potrebovala več časa, da se vrnejo k svojim strankam.
 • Pisarna – brezplačni ponudniki VoIP ponujajo osnovne funkcije klicanja, ki so vezane na lokacijo pisarne, tako da podjetja ne morejo stopiti v stik s svojimi strankami in strankami, razen če so fizično prisotne v svojih pisarnah.

Choose the best VoIP provider for your needs

LiveAgent's robust call centrum offers integrations with numerous VoIP providers. The setup takes only a few minutes!

Frequently asked questions

Kaj je brezplačen VoIP?

Brezplačni VoIP ljudem omogoča brezplačno komunikacijo prek namiznih telefonov, mobilnih telefonov ali računalnikov. Brezplačne rešitve telefonskih storitev VoIP so še posebej razširjene med uporabniki interneta, ki se želijo povezati z ljudmi daleč, in podjetji, ki želijo svojim strankam zagotoviti visokokakovostno podporo strankam.

Kako lahko brezplačno uporabljam VoIP?

Če želite uporabljati VoIP brezplačno, potrebujete dostop do interneta prek ethernetnega kabla ali brezžičnega omrežja. Potrebovali boste tudi eno od aplikacij VoIP, ki je zasnovana za gostovanje glasovnih klicev, ponujanje rešitev za videokonference visoke ločljivosti (HD) ali pošiljanje sporočil. LiveAgent ponuja možnosti administracije telefonskega sistema za uporabnike, ki želijo vzpostaviti klicni center.

Ali obstaja brezplačna storitev VoIP za stanovanja?

Brezplačna storitev VoIP za stanovanja je idealna rešitev za podjetja, ki želijo uporabljati svoje namizne telefone za vzpostavitev stika s strankami ali partnerji. Številni ponudniki VoIP ponujajo brezplačne stanovanjske storitve in načrte za podjetja.

Kako doma nastavim brezplačen VoIP?

Če želite nastaviti brezplačen VoIP doma, boste morali:

 1. Preizkusiti svoje omrežje in internetno povezavo.
 2. Pridobiti brezplačno programsko opremo za VoIP klice.
 3. Nastaviti programsko opremo VoIP.
 4. Preizkusiti svoje nove VoIP linije.

Ali obstajajo brezplačne storitve VoIP za podjetja?

Številni brezplačni ponudniki VoIP ponujajo svoje storitve tudi podjetjem. Izbirate lahko med širokim naborom ponudnikov poslovnih telefonskih storitev, ki svojim poslovnim strankam nudijo edinstvene funkcije, vključno z načrti za varčevanje s stroški, platformo za sestanke in celo neomejenim prostorom za shranjevanje. Nekatere od teh brezplačnih storitev ponujajo osnovne omejene funkcije, omogočajo pa tudi bolj izpopolnjeno upravljanje klicev s plačljivimi lokalnimi in mednarodnimi klicnimi načrti.

Katere so najboljše brezplačne storitve VoIP?

Širok izbor izjemnih brezplačnih storitev VoIP vam omogoča, da izbirate le med najboljšimi ponudniki VoIP. Zmagovalni ponudniki ponujajo prilagodljiva pravila klicanja, imajo uveljavljeno in zadovoljno bazo strank ter številne pozitivne ocene.

Katere so glavne omejitve brezplačnega VoIP za podjetja?

Brezplačne VoIP aplikacije in programske rešitve imajo lahko tudi nekatere pomanjkljivosti, kot so omejeni načrti klicev, omejeno število uporabnikov na mesec, počasnejše povezave, potrebna prisotnost v pisarni ali pomanjkanje kakovosti storitev. Velika večina storitev ne ponuja funkcij, kot so neomejeno pošiljanje sporočil, neomejen klepet, podpora za aplikacijo po meri in možnosti integracije.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico