Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Brezplačna programska oprema za pomoč uporabnikom

Brezplačna programska oprema za pomoč uporabnikom?

Programska oprema za pomoč uporabnikom združuje visoko kakovostno podporo svojim strankam in informacije o izdelkih podjetja. Služba za pomoč uporabnikom obravnava poizvedbe strank in nudi storitve za izdelke. Brezplačna programska oprema za pomoč uporabnikom lahko uporablja številne kanale, kot so spletni klepet, e-pošta, spletna mesta ali družbeni mediji.

Pogosta vprašanja

Kakšna je definicija brezplačne programske opreme za pomoč uporabnikom?

Brezplačna programska oprema za podporo je programska oprema, ki izboljša vaše storitve za stranke in je na voljo brezplačno. Podpira dejavnosti vaše ekipe za pomoč strankam, shranjuje in razvršča dohodna sporočila strank z različnih kanalov. Brezplačna naročnina običajno zajema glavne možnosti, ki so na voljo v programski opremi za podporo strankam.

Kako uporabljati brezplačno programsko opremo za pomoč uporabnikom?

Na splošno brezplačno programsko opremo za pomoč uporabnikom uporabljate popolnoma enako, kot plačljivo možnost. Lahko dodate agente, ki upravljajo z zahtevki, klepetom v živo, klicnim centrom in bazo znanja. Edina razlika je v tem, da se morate v svoj račun prijaviti vsaj enkrat na 21 dni. Če tega ne storite, bo vaš račun samodejno onemogočen. To je za preprečitev zlorabe.

Ali je v LiveAgent na voljo brezplačna programska oprema za pomoč uporabnikom?

Na voljo je brezplačen paket LiveAgent. Zavedamo se, da če začenjate novo podjetje, zato morda nimate denarja za programsko opremo. Imate neomejen dostop do zgodovine zahtevkov, brez omejitev glede števila gumbov za klepet v živo, e-poštnih naslovov, telefonskih številk ali kontaktnih obrazcev.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico