Brezplačnen klient za klepet

Kaj je brezplačen odjemalec za klepet?

Brezplačni odjemalec za klepet je programska oprema, ki se nahaja v računalniku uporabnika. Ta programska oprema se uporablja za upravljanje takojšnjih sporočil in tam je mogoče združiti vse uporabnikove račune za pomenke.

Za vsakega uporabnika je popolnoma brezplačen. Vsakdo ima seznam prijateljev, ki je seznam vseh stikov. V odjemalcu za klepet je mogoče razvrstiti stike v različne skupine, spremeniti stanje ali poslati slike ali povezave drugim uporabnikom.

Brezplačen odjemalec za klepet lahko uporabljate tako za osebno kot za delovno komunikacijo. Na primer; za boljšo razlago ga lahko primerjamo s platformami, kot sta Whatsapp ali Facebook IM (Instant Messaging).

Kakšno programsko opremo za pomoč strankam ponuja?

Kakšno programsko opremo za pomoč strankam ponuja?

Programska oprema za pomoč strankam, na primer LiveAgent, ima mnogo funkcij. Ker ima programska oprema univerzalni nabiralnik, bodo prisotna vsa vprašanja vaših strank. To pomeni vse vrste platform, kot so družabni mediji, e-pošta, LiveChat, klici in drugo. Zato lahko z vsemi zahtevki za stranke upravljate z enim vmesnikom. Dodajte nekaj avtomatizacije in vaši zastopniki za stranke imajo zdaj učinkovit potek dela. Programska oprema Live Chat software je tudi del LiveAgent. Omogoča vam klepet s stranko v realnem času, zato zagotavlja hitre odgovore na poizvedbe strank.

Preizkusite našega brezplačnega odjemalca klepeta v LiveAgent. Vaš brezplačen račun dobite tukaj.

Druge odlične funkcije LiveAgent:

  • Baza znanja
  • CRM
  • IVR
  • SLA & Pravila
  • Poročila o agentih in kanalih

Če želite izvedeti več, so tukaj vse LiveAgent- funkcije.

Naročninam nudimo tudi dodatne funkcije, ki lahko takoj izboljšajo storitve za stranke. Če želite izvedeti več, preberite Cene. Če želite preizkusiti eno od naših naročnin, spodaj prenesite 14-dnevno brezplačno preskusno različico.

Try out LiveAgent for FREE

Handle all customer inquiries from one interface. Start improving your customer service with a 14-day free trial right away!

Frequently asked questions

Kakšna je definicija brezplačnega odjemalca klepeta?

Brezplačni odjemalec za klepet je programska oprema, ki se nahaja v uporabnikovem računalniku. Omogoča obdelavo takojšnjih sporočil in povezuje vse uporabniške račune. Pomembno je, da je brezplačen za vsakega uporabnika. Uporablja se lahko v zasebni komunikaciji, pa tudi v komunikaciji z zaposlenimi. Deluje tako kot WhatsApp.

Kakšna je vloga brezplačnega odjemalca klepeta?

Brezplačni odjemalec za klepet vam omogoča obdelavo takojšnjih sporočil in sinhronizacijo vseh uporabniških računov na enem mestu. Na voljo imate seznam stikov, ki jih lahko razvrstite v različne skupine, spremenite njihov status ali pošljete pomembna sporočila in datoteke.

Ali LiveAgent ponuja brezplačen odjemalec klepeta?

LiveAgent ponuja brezplačen odjemalec klepeta. Tako so zadovoljni tako kupci kot agenti. Agenti, ki uporabljajo odjemalec, lahko na enem mestu uporabljajo vse platforme, kot so družabni mediji, e-pošta, klepet v živo in druge povezave. To podpira avtomatizacijo in pogovor s stranko v realnem času, kar omogoča hitre odzive.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico