Brezplačnen klient za klepet

Kaj je brezplačen odjemalec za klepet?

Brezplačni odjemalec za klepet je programska oprema, ki se nahaja v računalniku uporabnika. Ta programska oprema se uporablja za upravljanje takojšnjih sporočil in tam je mogoče združiti vse uporabnikove račune za pomenke.

Za vsakega uporabnika je popolnoma brezplačen. Vsakdo ima seznam prijateljev, ki je seznam vseh stikov. V odjemalcu za klepet je mogoče razvrstiti stike v različne skupine, spremeniti stanje ali poslati slike ali povezave drugim uporabnikom.

Brezplačen odjemalec za klepet lahko uporabljate tako za osebno kot za delovno komunikacijo. Na primer; za boljšo razlago ga lahko primerjamo s platformami, kot sta Whatsapp ali Facebook IM (Instant Messaging).

Kakšno programsko opremo za pomoč strankam ponuja?

Programska oprema za pomoč strankam, na primer LiveAgent, ima mnogo funkcij. Ker ima programska oprema univerzalni nabiralnik, bodo prisotna vsa vprašanja vaših strank. To pomeni vse vrste platform, kot so družabni mediji, e-pošta, LiveChat, klici in drugo. Zato lahko z vsemi zahtevki za stranke upravljate z enim vmesnikom. Dodajte nekaj avtomatizacije in vaši zastopniki za stranke imajo zdaj učinkovit potek dela. Programska oprema Live Chat software je tudi del LiveAgent. Omogoča vam klepet s stranko v realnem času, zato zagotavlja hitre odgovore na poizvedbe strank.

Preizkusite našega brezplačnega odjemalca klepeta v LiveAgent. Vaš brezplačen račun dobite tukaj.

Druge odlične funkcije LiveAgent:

  • Baza znanja
  • CRM
  • IVR
  • SLA & Pravila
  • Poročila o agentih in kanalih

Če želite izvedeti več, so tukaj vse LiveAgent- funkcije.

Naročninam nudimo tudi dodatne funkcije, ki lahko takoj izboljšajo storitve za stranke. Če želite izvedeti več, preberite Cene. Če želite preizkusiti eno od naših naročnin, spodaj prenesite 14-dnevno brezplačno preskusno različico.

Try out LiveAgent for FREE

Handle all customer inquiries from one interface. Start improving your customer service with a 14-day free trial right away!

Frequently asked questions

Kakšna je definicija brezplačnega odjemalca klepeta?

Brezplačni odjemalec za klepet je programska oprema, ki se nahaja v uporabnikovem računalniku. Omogoča obdelavo takojšnjih sporočil in povezuje vse uporabniške račune. Pomembno je, da je brezplačen za vsakega uporabnika. Uporablja se lahko v zasebni komunikaciji, pa tudi v komunikaciji z zaposlenimi. Deluje tako kot WhatsApp.

Kakšna je vloga brezplačnega odjemalca klepeta?

Brezplačni odjemalec za klepet vam omogoča obdelavo takojšnjih sporočil in sinhronizacijo vseh uporabniških računov na enem mestu. Na voljo imate seznam stikov, ki jih lahko razvrstite v različne skupine, spremenite njihov status ali pošljete pomembna sporočila in datoteke.

Ali LiveAgent ponuja brezplačen odjemalec klepeta?

LiveAgent ponuja brezplačen odjemalec klepeta. Tako so zadovoljni tako kupci kot agenti. Agenti, ki uporabljajo odjemalec, lahko na enem mestu uporabljajo vse platforme, kot so družabni mediji, e-pošta, klepet v živo in druge povezave. To podpira avtomatizacijo in pogovor s stranko v realnem času, kar omogoča hitre odzive.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Brezplačen odjemalec za klepet je programska oprema, ki omogoča upravljanje takojšnjih sporočil in združuje vse uporabniške račune za klepet v enem mestu. Idealen je za osebno in delovno komunikacijo.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Aplikacije za klepet omogočajo komunikacijo s stranko v realnem času. Orodje za klepet v živo najdete kot eno od 175 funkcij tudi v službi za pomoč uporabnikom LiveAgent.

Aplikacije za klepet

Aplikacije za klepet so odlična rešitev za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, poleg tega pa podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam.

Odjemalec za klepet je klepet v realnem času, ki je nameščen v računalniku uporabnikov. To je programska oprema, ki omogoča komunikacijo z drugimi ljudmi z nameščenim programom.

Odjemalec za klepet

LiveAgent ponuja brezplačno programska orodja za klepet, ki omogočajo takojšnjo komunikacijo in se lahko integrirajo s programi za takojšnje sporočanje. Uporabniki lahko prilagodijo videz, barve, časovni žig in pisavo po svojih željah. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni.

Brezplačni spletni klepet je sistem, zasnovan za komunikacijo med dvema ali več ljudmi v realnem času po internetu. Ne potrebuje posebne programske opreme za klepet

Brezplačen spletni klepet

Brezplačna programska oprema LiveAgent je koristna za podjetja vseh velikosti za izboljšanje storitev za stranke in povečanje prihodkov. Glosar za podporo strankam omogoča enostavno komunikacijo s strankami po več kanalih, vključno s klepetom. Podjetje prav tako ponuja širok nabor programske opreme in integracij za upravljanje strank in pritožb. Več informacij o podjetju in njihovi ponudbi je na voljo na njihovi spletni strani.

LiveAgent zagotavlja brezplačno programsko opremo za izdelavo zahtevkov, ki zaznava e-mail, klepet v živo, klicni center in komunikacijsko bazo znanja v enotno mapo prejeto.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov

LiveAgent je programska oprema za uspeh strank, ki ponuja brezplačno preskusno različico. Omogoča upravljanje vseh vrst komunikacije z enega mesta in vključuje klepet v realnem času. LiveAgent je programska oprema za servisne storitve, namenjena vsem, ki upravljajo z zahtevami strank po več komunikacijskih kanalih. Programska oprema za pomoč uporabnikom olajša komunikacijo s strankami, poveča produktivnost agentov in je rešitev za podjetja vseh velikosti. Najboljša platforma za vključevanje strank za leto 2022 ponuja večkanalno komunikacijo s strankami preko spletnega klepeta, e-pošte in družbenih medijev. LiveAgent je brezplačno orodje za integracijo strank, ki ponuja brezplačen preskusni rok 7 ali 30 dni.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico