Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

CRM sistem

Kaj je CRM sistem?

CRM sistem je niz programskih aplikacij, ki uporabnikom omogoča dokumentiranje in upravljanje informacij o strankah. Omogoča zaposlenim iz različnih oddelkov ogled teh informacij. Podatki se zbirajo iz e-pošte, spletnih mest, klicnih centrov ali iz drugih virov.

Analitični, kolaborativni in operativni so glavne vrste CRM sistemov. Glavni namen operacijskega sistema je ustvariti potencialne stranke, jih spremeniti v stik, nato shraniti pomembne informacije in nuditi storitve. Analitični sistem analizira podatke, da bi ugotovil status organizacije in našel najboljši način za oskrbo strank. Sistem sodelovanja omogoča izmenjavo informacij z drugimi skupinami ali poslovnimi enotami.

CRM sistem
Upravljanje odnosov s strankami – vektorska ilustracija

Pogosta vprašanja

Kaj je CRM sistem?

CRM sistem je tehnologija, ki se uporablja za upravljanje odnosov in interakcij podjetja s strankami in potencialnimi strankami. Njegov glavni cilj je podpreti dejavnosti podjetja, zaradi česar bo lahko prejemal višji dobiček in izboljšal procese v podjetju.

Koliko stane CRM sistem?

Običajno se CRM plačajo na uporabnika na mesec. Stroški so odvisni od tega, koliko ljudi je v vaši ekipi in ga bo uporabljalo pri vsakodnevnem delu. Paketi so tudi različni: osnovni paket, ki zagotavlja osnovne funkcije upravljanja, in razširjeni paketi, ki imajo veliko več tovrstnih funkcij.

Kako podjetja uporabljajo CRM sisteme?

CRM sisteme uporabljajo majhna podjetja, srednje velika podjetja in velike korporacije. Ne glede na to, kako veliko je podjetje, je vredno uporabiti CRM sisteme, ki vsekakor izboljšajo in avtomatizirajo dejavnosti, kar na koncu pomeni dobiček.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico