Brezplačen preizkus

Črni seznam

Kaj je črni seznam?

Črni seznam vsebuje prepovedana e-poštna sporočila, poslana z določenih e-poštnih naslovov in domen. Uporablja se skupaj s seznamom dovoljenih, e-poštnih sporočil, poslanih z določenih e-poštnih naslovov, ki veljajo za zaupanja vredne, za prepoved e-poštne domene, hkrati pa omogoča sprejem nekaj določenih e-poštnih naslovov iz iste e-poštne domene.

Če se e-poštni naslov ali domena štejejo za škodljive ali nepoštene, jih lahko blokira zaposleni, ki e-poštni naslov ali domeno doda na črni seznam. E-poštne naslove je mogoče odblokirati, da se lahko vrnejo na seznam dovoljenih ali jih odstranijo s črnega seznama. Običajno so na črni seznam dodani e-poštni naslovi, ki poskušajo lažno ali vsiljeno pošto.

FAQ

Kaj je črni seznam?

Črni seznam je seznam ljudi, ki so nesprejemljivi za osebo ali organizacijo, ki ustvari črni seznam. Oseba (ali organizacija), ki je na črnem seznamu, se obravnava kot posameznik, ki je storil nekaj, kar ni sprejemljivo, zato lahko podporo strankam zavrnemo.

Kako dostopati do črnega seznama v LiveAgent?

Vsak agent, ki dela na nadzorni plošči, ima dostop do črnega seznama LiveAgent. Zahvaljujoč temu imajo dostop do prepovedi IP.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico