Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Dodelitev zahtevka

Kaj je dodelitev zahtevka?

Zahtevek je komunikacija med agentom in strankami. Zahtevek se ustvari brez lastništva. Zahtevek je treba dodeliti pravemu zastopniku za stranke ali oddelku in ročno spremeniti lastništvo. Vedite, kdo je odgovoren za reševanje vprašanj in poizvedb, ter se izognite težavam.

V LiveAgent lahko po odgovoru nastavite samodejno dodelitev zahtevkov predstavniku za stranke. Prilagodite svoja merila, pravila in pogoje v konfiguraciji in jo zaženite samodejno.

Dodelitev zahtevka

FAQ

Kaj pomeni dodelitev zahtevka?

Zahtevek je glavno orodje za komunikacijo med agentom in strankami. Dodelitev zahtevka pomeni, da je treba zahtevek dodeliti ustreznemu agentu ali oddelku, da lahko na njem ukrepajo.

Kako lahko dodelite zahtevke s pomočjo Live Agent?

V LiveAgent lahko zahtevke dodelite ustreznemu agentu. To se lahko zgodi tudi samodejno, potem ko agent odgovori stranki. Lastnika danega obvestila je mogoče tudi spremeniti.

Je dodeljevanje zahtevkov avtomatsko?

LiveAgent ima možnost samodejnega dodeljevanja zahtevkov. To se zgodi, ko zadevni agent odgovori stranki. V konfiguraciji lahko prilagodite tudi svoja merila, pravila in pogoje.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico