Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Domnevni uporabnik

Kaj je domnevni uporabnik?

Če se skrbniki prijavijo v LiveAgent kot določen končni uporabnik, jih lahko imenujemo domnevni uporabniki. Tako damo administratorju tudi nekaj možnosti, npr. videti profil drugega uporabnika. Skrbniki prevzamejo nadzor nad drugimi uporabniki in si lahko ogledajo nastavitve osebnega računa teh uporabnikov. Pomaga pri odpravljanju težav in še več. V LiveAgent se je enostavno prijaviti kot uporabnik.

FAQ

Kaj pomeni domnevni uporabnik?

Skrbnika, ki se prijavi v LiveAgent kot končni uporabnik, lahko uredite kot predpostavljenega uporabnika. To daje skrbniku več možnosti, na primer ogled mnenj drugih uporabnikov, prevzem nadzora nad drugimi uporabniki in ogled nastavitev osebnih uporabniških računov.

Kako deluje domnevna uporabniška funkcija?

Skrbnik lahko sprejme poverilnice končnega uporabnika za ogled in uporabo tehnične podpore tudi kot končni uporabnik. To je uporabno pri reševanju težav, s katerimi se srečujejo stranke, ki uporabljajo podporo. Ne pozabite, da vsa dejanja, ki jih izvedete s to funkcijo, delate kot uporabnik, v katerega račun ste prijavljeni.

Kdo lahko uporabi domnevno uporabniško funkcijo?

Zastopnik s statusom skrbnika lahko uporabi domnevne uporabniške funkcije. Vendar upoštevajte, da se izvedena dejanja izvajajo kot uporabnik, v katerega račun ste prijavljeni.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico