E-mail naslov za podporo strankam

Kaj je e-pošta za podporo strankam?

Pošta za pomoč strankam je ena vrsta komunikacijskega kanala. Komunikacija po pošti službe za pomoč uporabnikom ne poteka v realnem času. Za začetek komunikacije ni potrebna prisotnost obeh strani. Sporočila prispejo skoraj takoj do prejemnika.

Predstavniki strank prek pošte za pomoč strankam poskušajo odpraviti vse težave strank, ki jih imajo pri izdelkih ali storitvah. Je tudi pomembno poslovno orodje. Vsako e-poštno sporočilo je treba napisati z osebnim dotikom vsakega odgovora.

Frequently asked questions

Kaj je e-pošta za podporo strankam?

E-poštna sporočila za storitve za stranke so način pisne komunikacije s strankami. Njihov cilj je rešiti določen problem strank. Pomembno je, da je e-poštni naslov službe za stranke lahko dostopen vsaki stranki in da odgovor prejme v največ 24 urah.

Ali lahko z LiveAgento pošljete e-pošto za podporo strankam?

LiveAgent seveda ponuja možnost pošiljanja e-pošte. Je ena od osnovnih oblik komunikacije med stranko in službo za stranke. Poskrbite, da bo vaša storitev po tem kanalu čim bolj učinkovita in pošljite pomembna sporočila, ki odpravljajo težavo.

Kje najti predloge e -poštnih sporočil za storitve za stranke v LiveAgentu?

V LiveAgentu boste našli predloge e-pošte tako, da odprete ‘Konfiguracija‘. Nato morate izbrati zavihek ‘E-pošta‘. Tam boste našli razpoložljive predloge, tako da izberete Predloge agenta.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
E -poštno trženje je enostavno upravljati z LiveAgentom in naborom orodij. Izkoristite funkcije in ustvarite najboljšo tržno strategijo.

E-poštno trženje

E-poštno trženje je pomembno orodje za povečanje prodaje, komunikacijo s strankami ter zbiralnik povratnih informacij. LiveAgent ponuja zmogljiva orodja za e-poštno trženje in komunikacijo ter integracije z drugimi e-poštnimi storitvami. Priporočajo uporabo orodja za spremljanje zahtevkov in uporabo urejevalnika WYSIWYG za ustvarjanje odličnih predlog. Možna pa je tudi povezava s priljubljenim procesorjem plačil.

Predloge follow up emailov za ponujanje storitev za stranke

Storitve za stranke so ključne za uspešno podjetje, vendar se mnogokrat ne sledi pri postopkih follow-upa z strankami. Večina podjetij ne odgovarja na različna sporočila strank, ne pošiljajo follow-up e-pošte za zadovoljstvo strank in ne izkoriščajo oportunosti, ki jih ponujajo samopostrežne možnosti. LiveAgent ponuja predloge za različne follow-up e-pošte, kot so spodbudni e-poštni predloge, e-poštni predloge za prekinitve in povratne informacije. Predloge za email-ove lahko pomagajo pri izboljšanju uporabniške izkušnje, skupni izkušnji storitev za stranke in ohranjanju dobrega odnosa med podjetjem in strankami.

Posredovanje e-pošte vam omogoča, da e-pošto iz e-poštnega naslova svoje domene posredujete na drug e-poštni naslov. Za več informacij kliknite tukaj.

E-mail posredovanje

E-pošta za podporo strankam je pomembna, saj omogoča ustrezno ravnanje, sledenje, organiziranje in dodeljevanje e-poštnih sporočil. LiveAgent omogoča enostavno pošiljanje e-pošte in ima predloge e-poštnih sporočil za storitve za stranke. Začeti poslovno e-pošto je izziv, vendar lahko uporabite predlagane pozdrave. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja integracije, alternativne možnosti, cenik ter podporo prek porta za podporo strankam.

Online podpora je spletna oblika podpore strankam. Je tudi del upravljanja z odnosi s strankami.

Online podpora

LiveAgent je ponudnik programske podpore, ki nudi spletno tehnično podporo in storitve za stranke v živo, vključno s podporo klepetu v živo. Ponuja tudi različne programske rešitve za upravljanje pritožb in pomoči strankam ter je na voljo tudi v integraciji z drugimi aplikacijami. LiveAgent ima več nagrad in certifikatov ter nudi podporo strankam po vsem svetu. Njihova programska rešitev za izdelavo zahtevkov za podporo je lahko uporabna za organizacije z omejenimi proračuni. Glosar za podporo strankam ponuja dodatne informacije o programski podpori in zahtevkih za podporo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico