E-mail posredovanje

Kaj je posredovanje e-pošte?

Posredovanje e-pošte vam omogoča, da e-pošto iz e-poštnega naslova svoje domene posredujete na drug e-poštni naslov. Na primer, z osebnim e-poštnim naslovom (name@domain.com) lahko posredujete katero koli e-pošto na e-poštni naslov Gmail, Hotmail itd.

Posredovanje e-pošte se uporablja tudi za preusmerjanje e-pošte na določen e-poštni naslov. To je v pomoč poslovnežem, ki imajo več e-poštnih računov. Različne stranke lahko imajo različne e-poštne naslove. Strankam bo omogoča prebrati e-pošto na enem strežniku, vendar pa bi sicer bil poslan na različne e-poštne naslove. To bo preprečilo poplavljanje e-pošte v nabiralniku.

Frequently asked questions

Kako deluje posredovanje e-pošte?

Preusmeritev e-pošte je operacija ponovnega pošiljanja e-pošte, ki je bila dostavljena na določen naslov, na drug naslov ali na več zaporednih e-poštnih naslovov. Tako se e-pošta pošlje na nov cilj. Ta izraz se uporablja tudi za prenos e-pošte na strežnik in na odjemalca.

Kakšna je vloga posredovanja e-pošte?

Namen posredovanja e-poštnega sporočila je predvsem hiter prenos celotnega sporočila na osebo, ki bi morala imeti dostop do njega, potrebuje te podatke ali ima ustrezne podatke. S posredovanjem e-pošte imate dostop do vse korespondence

Ali LiveAgent ponuja funkcijo posredovanja e-pošte?

LiveAgent ponuja posredovanje e-pošte. To je pomembno olajšanje dela vsakega agenta, saj se ustvarijo zahtevki za vsako stranko, jih je mogoče enostavno prenašati med posameznimi zastopniki, kar zagotavlja kontinuiteto komunikacije.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Zunanja e-poštna domena je e-poštni naslov, ki je povezan s podjetjem, za katerega delate. Za več nas kontaktirajte.

Eksterna e-mail domena

Podjetje LiveAgent ponuja programsko opremo za upravljanje e-pošte in pomoč strankam, vključno z e-mail posredovanjem, nabiralnikom za skupno rabo, sistemom upravljanja pritožb in še več. Poleg tega imajo impresiven seznam funkcij, partnerski program ter dobro podporo in portal za podporo strankam. Priporočljivo je začeti poslovno e-pošto s pravilnim pozdravom in jedratnim stavkom o cilju e-pošte. LiveAgent nudi tudi programsko opremo za VoIP telefonske sisteme in organizacijo e-poštnih sporočil. Nagrade in certifikati potrjujejo vrhunske storitve podjetja.

Pošta za pomoč strankam je ena vrsta komunikacijskega kanala. Komunikacija po pošti službe za pomoč uporabnikom ne poteka v realnem času. Nauči se več.

E-mail naslov za podporo strankam

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje funkcije, kot so e-poštno posredovanje, sistem upravljanja pritožb, VoIP telefonski sistemi in še več. Z integracijo NiceReply omogoča zbiranje povratnih informacij od strank za izboljšanje podjetja. LiveAgent ima cenik, integracije in alternativne možnosti ter ponuja podporno portal, blog, akademijo in spletni seminar za izobraževanje.

Naučite se, kako učinkovito zagnati e -pošto. LiveAgent ponuja več namigov in predlog, s katerimi lahko izboljšate način zagona vseh e -poštnih sporočil.

Kako začeti e -poštno sporočilo (Nasveti + predloge)

E-pošta je ključno sredstvo komunikacije, vendar je za mnoge izziv, kako začeti poslovno e-pošto, še posebej, če pišete neznancu. Priporočljivo je začeti s pravilnim pozdravom, ki vključuje ime prejemnika, predstaviti se in vključiti jedrnat stavek o cilju e-pošte. Na koncu lahko dodate tudi zahvalno vrstico. Obstaja nekaj predlaganih e-poštnih pozdravov, ki jih lahko uporabite, odvisno od formalnosti in števila prejemnikov.

E-pošta je najbolj priljubljen način za podporo strankam. Omogoča ustrezno ravnanje z e-pošto, tudi sledenje, organiziranje, določanje prioritet in dodeljevanje e-poštnih sporočil.

E-mail zahtevki

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja različne funkcije, vključno z email posredovanjem, nabiralnikom v skupni rabi in sistemom upravljanja pritožb. Podjetje ponuja tudi integracijo in VoIP telefonske sisteme. LiveAgent je certificiran in ponuja brezplačno preizkusno različico. Copyright © 2004-2023 Quality Unit, LLC.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico