Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Filtri

Kaj so filtri?

Filtri vam pomagajo razvrstiti zahtevke in jih organizirati. Ustvarite lahko svoje filtre, ki ustrezajo vašim potrebam, in prikažete samo zahtevke, ki so za vas pomembni. Oblikujete lahko tudi kategorije, v katerih bodo zahtevki razvrščeni.

Ustvarite filter

Pogosta vprašanja

Kakšna je vloga filtrov?

Filtri podpirajo organizacijo dela v službi za stranke. Če prejemate več zahtevkov, jim je težko slediti in poiskati tistega, ki ga potrebujete. Zahvaljujoč filtru lahko najdete nova, odprta sporočila ali nanje oddaste odgovor. Zahvaljujoč temu točno veste, kako najti določeno zahtevek.

Kje lahko najdete filtre v LiveAgent?

V LiveAgent boste v razdelku Zahtevki našli filtre. Tam lahko ustvarite filtre, ki bodo razvrstili zahtevke glede na nastavljene pogoje. Kategorije lahko prosto ustvarite glede na stopnjo storitve danega zahtevka in njegov vir (npr. Facebook, spletno mesto, telefonski klic).

Kdo lahko ureja filtre v LiveAgent?

Filtre lahko doda kateri koli agent, če se mu zdi primerno. Namenjeni so predvsem izboljšanju dela in delovanja na zahtevkih. Zahvaljujoč ustreznemu razdelku lahko hitro najdete zahtevke iz določene kategorije. Sporočila lahko na primer filtrirate glede na stopnjo dejavnosti z določenim zahtevkom ali pa se odločite za filtriranje po viru, iz katerega prihaja poizvedba.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico