Forum skupnosti

Kaj je forum skupnosti?

Forum je kraj, kjer se srečujejo vaše stranke in zastopniki ter si pomagajo pri reševanju težav. Vsak vnos na forum se spremeni v zahtevek. Forum prihrani čas predstavnikom strank. Stranke si lahko preprosto pomagajo z odgovarjanjem na vprašanja. Forumi so polni nasvetov in trikov, idej, rešenih težav in vprašanj ter še veliko več. Vsaka stranka se mora prijaviti, da odgovori in vpraša nekaj.

Zgradite skupnost s strankami v LiveAgent in ustvarite svoj forum.

Forum

Frequently asked questions

Kaj je forum skupnosti?

Forum skupnosti je zbirališče na internetu. Glavna funkcija takega foruma je možnost razpravljanja z drugimi, izmenjave znanja, razpravljanja o različnih zanimivih temah. V službi za stranke je to samopostrežna podpora, kjer lahko stranke dobijo pomoč brez podpore ekipe za pomoč strankam.

Ali LiveAgent ponuja forum skupnosti?

LiveAgent ponuja funkcionalnost foruma skupnosti. Če želite ustvariti kraj, poln nasvetov, namigov, idej za reševanje težav, je vredno vložiti čas v oblikovanje takega mesta. Stranka, ki se želi pridružiti takemu forumu, se le prijavi in postavi vprašanje, ki jo teži.

Katere so osnovne značilnosti foruma skupnosti?

Forum skupnosti bi moral biti odprt za stranke, ki iščejo odgovore na svoja vprašanja. Vsebovati mora nasvete, trike, primere rešenih težav. Ena glavnih značilnosti je zmožnost odzivanja na stranke, ki so neodvisne in ne potrebujejo podpore ekipe za pomoč strankam.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico