Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Programska oprema za pomoč uporabnikom na mestu

Kaj je programska oprema za pomoč uporabnikom?

Programska oprema za pomoč uporabnikom vam ponuja infrastrukturo. Namestiti jo morate in gostiti na strežnikih. Ponuja vam veliko prilagodljivost in v tej vrsti programske opreme lahko konfigurirate različne stvari. Možno je dodati nekaj novih funkcij ali spremeniti obstoječo. Vsi vaši podatki so nadzorovani in zavarovani. Programska oprema za pomoč uporabnikom prihrani vaš čas, denar in izboljša procese v vaši organizaciji.

Pogosta vprašanja

Kaj programska oprema za pomoč uporabnikom omogoča?

Lokalna podporna programska oprema zagotavlja infrastrukturo. Samo namestite jo in jo lahko gostite na svojih strežnikih. Pomembno je, da ponuja prilagodljivost, tako da lahko konfigurirate različne stvari, ki jih potrebujete, lahko dodate nove funkcije ali spremenite obstoječe. Podatki so nadzorovani in zavarovani. 

Ali podjetje v prostorih potrebuje programsko opremo za pomoč uporabnikom?

Lokalna programska oprema za podporo vam omogoča popoln nadzor. Programska oprema za pomoč uporabnikom v prostorih zagotavlja ta nadzor, zato jo je vredno uporabiti pri svojih dejavnostih. Omogoča večjo varnost, prihrani čas in denar ter izboljša tudi procese v organizaciji. Zato bo kot nalašč za poslovanje in bo izboljšala poslovanje vašega podjetja.

Katere so osnovne značilnosti programske opreme za pomoč uporabnikom na mestu?

Osnovne funkcije programske opreme lokalne službe za pomoč uporabnikom vključujejo možnost popolnega nadzora nad opremo in dostopom, upravljanje notranjih povezav, omogoča pa tudi možnost ustvarjanja novih rešitev in izboljšanje obstoječih. Vsi podatki so nadzorovani in varni.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico