Čas zadrževanja

Kaj je čas zadrževanja?

Čas zadrževanja je čas, ko mora stranka počakati na klic, da se poveže z agentom.

S sledenjem in pregledom časa zadrževanja lahko podjetje upravlja njihovo podporno osebje. Na primer, če je čas zadrževanja predolg, morajo usposobiti svoje osebje tako, da se čas zadrževanja skrajša. Tako bodo stranke bolj zadovoljne s svojimi storitvami.

Druga stvar, ki jo lahko izboljšate, je, da najamete več agentov, ki bodo skrbeli za telefonske klice in usposabljali agente glede na njihovo področje znanja.

Frequently asked questions

Kaj pomeni čas zadrževanja?

Čas zadrževanja je čas, ko klicatelj ostane med čakanjem ali med klicem IVR, preden odloži ali je preusmerjen na agenta v živo ali prekine povezavo. Tako lahko ocenite, ali morajo stranke dolgo čakati na povezavo ali pa teče brez težav. Če je čas predolg, to pomeni, da morate poskusiti skrajšati ta čas.

Kako lahko izmerite čas zadrževanja?

Čas zadržanja lahko izmerite tako, da seštejete čas, ki ga stranke porabijo pri čakanju na vzpostavitev povezave z zastopnikom in ga delite s številom stikov ali poskusi vzpostavitve stika. Višje kot je to razmerje, bolj moteče je vzdrževanje tega komunikacijskega kanala.

Ali obstaja način za izboljšanje časa zadrževanja?

Čas zadrževanja je mogoče izboljšati z izobraževanjem zaposlenih, da bodo lahko učinkoviteje obravnavali zahteve. Če je prijav za število zaposlenih preveč, razmislite o zaposlovanju novih zaposlenih. Storitve za stranke v drugih komunikacijskih kanalih lahko pripomorejo tudi k zmanjšanju izpadov. Zahvaljujoč temu bodo stranke lahko izbrale komunikacijski kanal, ki je zanj bolj primeren.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Zgodovina klepetov je na voljo skupaj z vašimi trenutnimi klepeti. Spremljajte prejšnja vprašanja kupcev ali poiščite informacije.

Zgodovina klepeta

LiveAgent je programska rešitev za izboljšanje storitve podpore strankam. Znotraj pogovora zahtevka imate dostop do vseh potrebnih informacij. Zgodovina klepeta vam omogoča hitro preverjanje prejšnjih poizvedb in rešitev ter olajša prenos pogovora na drugega agenta. Interni klepet in ogled tipkovnice v realnem času izboljšata delo vaših agentov. LiveAgent ponuja brezplačno preizkusno različico, ki vključuje vse funkcije, vključno z zgodovino klepeta.

Upravitelji klicnih centrov morajo vedeti, kako izkoristiti tehnologijo klicnega centra za izboljšanje izkušenj s storitvami za stranke. Preberite več o upravljanju klicnega centra.

Upravljanje klicnega centra

Pri upravljanju klicnega centra je pomembno določiti prave KPI-je in jih deliti z vsemi agenti. Ko gre za zaposlovanje, je pomembno ustvariti idealen profil kandidata in postaviti situacijska in vedenjska vprašanja. Pomembno je imeti soliden program usposabljanja in ustvariti prijazno okolje za zaposlene. Postavite jasne cilje za svojo ekipo in uporabite gamifikacijo za spodbujanje motivacije agentov.

Spoznajte avtomatizacijo podpore in najboljše orodje za avtomatizacijo procesov podpore v vašem podjetju za učinkovite in uspešne storitve za stranke.

Avtomatizacija podpore

Ponudba cenovnih spodbud, brezplačnih vzorcev ali daril, popustov in posebnih ponudb je pomembna za pridobivanje in vzdrževanje dolgoročnih odnosov s kupci. Spodbude se lahko uporabijo tudi za opravičila in vzpostavljanje zaupanja vrednega odnosa z dolgoletnimi strankami. LiveAgent ponuja programsko opremo za pomoč strankam.

Več o klicni oznaki. Poglobljeno razumite koncepte podpore strankam s preprostimi razlagami strokovnjakov.

Klicna oznaka

Besedilo opisuje, kako izboljšati prodajni proces preko zbiranja povratnih informacij in strategij za dohodne klice. Podane so predloge za profesionalno vodenje telefonskih klicev in pomembnost uporabe programske opreme za klicni center. Kontrolni seznam je podan za prodajne klice. Besedilo je namenjeno marketinškim strokovnjakom in podjetnikom.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico