Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Čas zadrževanja

Kaj je čas zadrževanja?

Čas zadrževanja je čas, ko mora stranka počakati na klic, da se poveže z agentom.

S sledenjem in pregledom časa zadrževanja lahko podjetje upravlja njihovo podporno osebje. Na primer, če je čas zadrževanja predolg, morajo usposobiti svoje osebje tako, da se čas zadrževanja skrajša. Tako bodo stranke bolj zadovoljne s svojimi storitvami.

Druga stvar, ki jo lahko izboljšate, je, da najamete več agentov, ki bodo skrbeli za telefonske klice in usposabljali agente glede na njihovo področje znanja.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni čas zadrževanja?

Čas zadrževanja je čas, ko klicatelj ostane med čakanjem ali med klicem IVR, preden odloži ali je preusmerjen na agenta v živo ali prekine povezavo. Tako lahko ocenite, ali morajo stranke dolgo čakati na povezavo ali pa teče brez težav. Če je čas predolg, to pomeni, da morate poskusiti skrajšati ta čas.

Kako lahko izmerite čas zadrževanja?

Čas zadržanja lahko izmerite tako, da seštejete čas, ki ga stranke porabijo pri čakanju na vzpostavitev povezave z zastopnikom in ga delite s številom stikov ali poskusi vzpostavitve stika. Višje kot je to razmerje, bolj moteče je vzdrževanje tega komunikacijskega kanala.

Ali obstaja način za izboljšanje časa zadrževanja?

Čas zadrževanja je mogoče izboljšati z izobraževanjem zaposlenih, da bodo lahko učinkoviteje obravnavali zahteve. Če je prijav za število zaposlenih preveč, razmislite o zaposlovanju novih zaposlenih. Storitve za stranke v drugih komunikacijskih kanalih lahko pripomorejo tudi k zmanjšanju izpadov. Zahvaljujoč temu bodo stranke lahko izbrale komunikacijski kanal, ki je zanj bolj primeren.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico