Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Prazniki

Kakšna so počitnice?

V LiveAgent nastavite praznike, ko ne delate aktivno. Nimajo vpliva na nobene meritve, zabeležene v delovnem času, saj se štejejo kot izven delovnega časa. Med letom je mogoče načrtovati poljubno število praznikov.

Izvedite več o poslovnih urah v LiveAgent.

Pogosta vprašanja

Kakšna je definicija počitnic?

Prazniki so posebni dnevi, ko služba za stranke ne deluje aktivno. Zahvaljujoč koledarju obe stranki vesta, kdaj ne moreta komunicirati, sistem pa ve, kdaj podatkov ne bi smel registrirati za zaposlene.

Kako nastaviti praznike v LiveAgent?

Za nastavitev počitnic v LiveAgent je odgovoren skrbnik. V sistemu lahko nastavite delovni čas, zahvaljujoč temu se lahko stranke obrnejo na vas po urniku. Vsako podjetje ne more zagotoviti 24-urne službe za pomoč uporabnikom. Delovni čas LiveAgent nastavite na ravni SLA, tako da bodo ukrepali v določenih časovnih obdobjih.

Kdo lahko nastavi praznike v LiveAgent?

Počitnice v LiveAgent lahko določi skrbnik sistema, ki ve, ob katerih urah in dneh bi morala delati njegova ekipa za podporo. Zahvaljujoč temu sistem in stranke vedo, kdaj deluje služba za stranke.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico