Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Insights

Kaj so vpogledi?

Funkcija Insights, imenovana tudi poročilo, je izjemno uporabno orodje, ki vam omogoča boljše razumevanje vaših podatkov. Omogoča vam analizo vašega podjetja. Preglejte operacije storitev za stranke, shranite podatke po meri, si oglejte vstopnice in še veliko več.

Pogosta vprašanja

Kaj so vpogledi?

Obstaja veliko definicij, kaj v resnici je vpogled. Gre predvsem za natančno opazovanje vedenja potrošnikov, ki vam omogoča, da nanje pogledate z nove perspektive. Če ste pozorni na vpoglede, boste lažje odkrili osnovne motive, ki vodijo dejanja ljudi. Včasih se imenuje tudi nepriznana temeljna človeška resnica.

 

Kakšni so primeri vpogledov?

Vpogledi so izredno v pomoč, toda kaj pravzaprav mislimo z izrazom "vpogled"? Nekateri vpogledi lahko vključujejo: na primer, odgovore, prejete v okviru ankete (npr. NPS ali CSAT), ali pa analizirate vedenje uporabnikov iz analitičnih podatkov, ki jih imate in končno dobite vpogled v to, kaj bi bilo treba izboljšati v dani storitvi ali napravi. Vpogled, ki vam bo zagotovo pomagal pri vodenju vašega podjetja je, kar morate vedeti, ko stranke kupujejo vaš izdelek.

 

Kako do vpogleda v LiveAgent?

V LiveAgent imate dostop do funkcij Insights, to je poročil, ki vam omogočajo razumevanje podatkov, ki jih zberete med službo za stranke. To vam omogoča, da spoznate svoje stranke in njihove motive. Omogočajo vam tudi analizo dejavnosti vašega podjetja, ogledate si lahko vse operacije, ki jih izvaja ekipa za pomoč strankam, in si ogledate zahtevke. 

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico