Izkušnje s službo za stranke

Kakšna je izkušnja s službo za stranke?

Izkušnje s storitvami za stranke so rezultat storitve za stranke – interakcije med podjetjem in njegovimi strankami, ko predstavniki strank poskušajo rešiti težave strank. Odlična storitev za stranke je najboljši marketing za vsako podjetje. Vesele stranke vedno delijo svoje osebne izkušnje s storitvami za stranke z drugimi ljudmi. Izkušnjo lahko delite tudi na internetu kot odlično zgodbo o storitvah za stranke.

Podjetje lahko poveča število odličnih izkušenj s službo za stranke z izboljšanjem storitev za stranke, izgradnjo trdnih odnosov in spoštovanjem poslovanja s strankami.

Frequently asked questions

Kako določiti izkušnjo storitev za stranke?

Izkušnje s storitvami za stranke so izkušnje strank z blagovno znamko. Izkušnje lahko vključujejo področja, kot so oblikovanje spletnega mesta, preprostost nakupovalne poti, potek dostave ali samo storitev za stranke. V tem smislu gre predvsem za mnenje stranke o podpori, ki jo je prejel od podjetja.

Kakšna so načela uporabniške izkušnje?

Glavno načelo storitve za stranke je osredotočenost na stranke. Njegov problem bi moral biti najpomembnejši za skupino za pomoč strankam, ki ima za nalogo hitro reševanje težav. Pri uresničevanju glavne predpostavke so v pomoč druga načela, kot so: obravnavanje vsake stranke kot ločene enote, uporaba prijaznega, jasnega jezika komunikacije, ponujanje stranki različnih možnosti enostavnega stika, pa tudi najhitrejši odziv.

Kako izboljšati izkušnjo storitev za stranke?

Če želite razviti storitve za stranke, bodite pozorni na več pravil. Najprej morate ustvariti vizijo, kako želimo, da izgleda naša služba za stranke. Da bi to dosegli, bomo morali razumeti stranko, z njo vzpostaviti čustveno vez in zbrati povratne informacije tako od strank kot od zaposlenih. v službi za stranke bi morali skrbeti tudi za razvoj svojih zaposlenih, pa tudi za avtomatizacijo njihovih nalog, zahvaljujoč temu se bodo lahko osredotočili na naloge, ki so resnično pomembne.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo je razširjena rešitev, ki olajša komunikacijo in interakcijo med podjetji in njihovimi strankami.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo

LiveAgent, Zendesk Support, Freshdesk, LiveChat in Intercom so med najboljšimi ponudniki programske opreme za podporo strankam, ki omogočajo odlično izkušnjo strankam preko različnih komunikacijskih kanalov. Poleg tega članek ponuja 12 nasvetov za učinkovito upravljanje s programsko opremo za izdelavo zahtevkov, ki lahko izboljšajo zadovoljstvo strank in učinkovitost ekipe za podporo. Najboljše prakse službe za pomoč uporabnikom vključujejo izbiro prave programske opreme, eno samo kontaktno točko, avtomatizacijo procesov, sporazume o ravni storitev, namenske skupine za pomoč uporabnikom, večstopenjsko gradnjo, vnaprej pripravljene odgovore, dovolj zaposlenih ter portal za samopostrežne storitve.

Ste že slišali za zagovorništvo strank? To je pomembna strategija, ki povečuje prodajo, verodostojnost in povečuje zadovoljstvo strank!

Zagovorništvo strank

Podjetja naj se osredotočijo na razvoj dolgotrajnih odnosov s strankami prek komunikacije in z uporabo veščin, kot so empatija in specializirano znanje. Priporočeno je, da se vključijo večkanalne podpore strankam, kot so klepet v živo, stran s pogostimi vprašanji in baza znanja, da se zagotovi boljša uporabniška izkušnja in zbiranje dragocenih povratnih informacij. Izražanje hvaležnosti strankam je kritičen dejavnik uspeha, saj lahko to vodi v gradnjo dolgotrajnih in zvestih odnosov s strankami, kar ima za posledico povečano prodajo. Poleg tega je pomembno, da podjetja obvladajo spretnosti, kot so govorne sposobnosti, empatija, samokontrola in ciljno usmerjenost, da zagotovijo kakovostno storitev za stranke.

Taktike blagovne znamke

Taktika blagovne znamke lahko pomaga pri ustvarjanju prepoznavnosti podjetja in izgradnji baze strank. Boljša prepoznavnost blagovne znamke vodi do izboljšanja oglaševanja in privabljanja nadarjenih ljudi. Postopek izvajanja taktike blagovne znamke vključuje ugotavljanje ciljev blagovne znamke, raziskave ciljnega trga, načrtovanje oglaševalskega kanala ter načrtovanje in izvedbo vsebinske strategije.

Podjetja za storitve strankam so zunanja podjetja, ki nudijo popolno podporo strankam. Podjetja za storitve strankam lahko nudijo storitve 24 ur na dan.

Podjetja za storitve strankam

Klepet v živo je učinkovita rešitev za izboljšanje komunikacije in povečanje zadovoljstva strank za manjša podjetja. Poročila o storitvah za stranke prinašajo vpogled v uspešnost skupine in področja, ki jih je mogoče izboljšati. Pri razgovoru za položaj v službi za stranke se osredotočite na vprašanja o storitvah za stranke in osebna vprašanja. LiveAgent ponuja 11 funkcij poročanja o storitvah za stranke.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico