Klepet v živo

Kaj je klepet v realnem času?

Klepet, poznan tudi kot spletni klepet, je vrsta spletne komunikacije in interakcije v realnem času. Ta komunikacija temelji na tekstovnih sporočilih. Dva ali več ljudi lahko komunicira med seboj in si pošilja fotografije in tudi video ter avdio posnetke.

Obstaja več vrst klepeta – stalni ali ob določenem času. Klepet zahteva programsko opremo ali aplikacijo. Nekatere vrste klepeta zahtevajo registracijo ali prijavo za vključitev v pogovor.

Klepet v realnem času

Frequently asked questions

Kakšna je definicija realnočasovnega klepeta?

Klepet v realnem času je vrsta spletne komunikacije, ki omogoča realnočasovne pogovore. Vključuje prenos tekstovnih sporočil od pošiljatelja do prejemnika.

 

Ali vaše podjetje potrebuje realnočasovni klepet?

Če želite, da vaše podjetje enakovredno tekmuje na tržišču in da vas stranke jemljejo kot resnega partnerja, potem zagotovo potrebujete realnočasovni klepet. Ta vrsta klepeta omogoča hitro komunikacijo s stranko, ki ima težave in hitro posredovanje odgovorov in rešitev. Klepet v živo tudi pomaga pri nižjem številu opuščenih košaric in povečuje nivo konverzij.

 

Ali LiveAgent ponuja možnost realnočasovnega klepeta?

LiveAgent omogoča realnočasovni klepet. Z njim dosežete, da bo podporna služba vašega podjetja na višjem nivoju, vašim strankam pa, da vas lažje kontaktirajo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico