Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Komentar

Kaj je komentar?

Sporočilo, zapisano na zahtevkih, je sestavljeno iz komentarjev. Komentarje dajejo predstavniki strank in stranke. Komentarji so lahko zasebni, kar lahko vidi samo osebje za podporo strankam in javni komentarji. Če želite objaviti komentar, ga morajo stranke zapisati in klikniti gumb ‘Pošlji’. Tako enostavno in preprosto.

Skrbniki v LiveAgentu lahko vidijo vse uvrstitve agentov in komentarje strank v zahtevkih. Agent lahko vidi samo svoje uvrstitve in komentarje.

Komentar
Uvrstitev agentov

Pogosta vprašanja

Kaj je komentar?

Komentar je sestavljen iz prispevkov, ki so jih poslali predstavniki strank in stranke same. Dodane so v obvestila kot veljavni pripisi. Lahko so zasebni - potem jih prikaže samo služba za stranke, lahko pa so tudi javni.

Kdo lahko komentira?

Komentarje lahko napišejo predstavniki strank in stranke same. Prikaže jih lahko samo služba za stranke (potem so zasebni) ali pa so javni. Za objavo takega komentarja mora stranka to napisati in klikniti "pošlji".

Kje so v LiveAgentu shranjeni komentarji?

Komentarji agentov LiveAgent so shranjeni v zahtevkih. Skrbniki si lahko ogledajo vse uvrstitve agentov in komentarje. Zastopnik ima dostop samo do svojih uvrstitev in komentarjev.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico