Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Kontakt

Kaj je stik?

Preberite podatke o svojih strankah, od osnovnih kontaktnih podatkov, jezikovnih nastavitev do vseh podatkov o strankah, zajetih na uporabniških poljih. Vsakič, ko vas nekdo kontaktira, se v LiveAgent ustvari nov stik. Kontaktne podatke lahko razširite tudi s polji po meri.


Pogosta vprašanja

Kaj je stik?

Kontakt je podatek, ko se stranke obrnejo na center za pomoč uporabnikom. Vsebuje osnovne kontaktne podatke, jezikovne nastavitve in druge podatke o strankah, zbrane v obrazcu. Stik se ustvari vsakič, ko se nova stranka obrne na zastopnika.

Ali LiveAgent samodejno ustvari stike?

LiveAgent samodejno ustvari nov stik vsakič, ko se nova stranka obrne na zastopnika. Seveda je mogoče samodejno naložiti podatke in dodati podrobne podatke o odjemalcu.

Kaj so osnovni kontaktni podatki?

Osnovni kontaktni podatki so uporabniško ime, kontaktni podatki, na primer e-pošta ali telefonska številka, pa tudi jezikovne nastavitve. Zahvaljujoč stikom lahko preprosto spoznate stranko, ki na kontaktira podjetje. Olajša tudi komunikacijo na liniji stranka-agent.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico