Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Klepetalnica v živo

Kaj je klepetalnica v živo?

Klepetalnica v živo je posebno področje na internetu. Glavni namen klepetalnice v živo je omogočiti uporabnikom spletni klepet v realnem času. Sposobni so medsebojno komunicirati, deliti informacije prek besedila in imeti spletno interakcijo. Klepetalnico v živo lahko primerjate s forumom, vendar obstaja razlika – uporabniki ne morejo uporabljati interaktivnih sporočil.

Nekatere klepetalnice v živo potrebujejo tudi poseben program ali programsko opremo. Uporabniki se morajo registrirati za klepetalnico v živo.

Pogosta vprašanja

Kaj je klepetalnica v živo?

Klepetalnica v živo je mesto na internetu, katerega glavni namen je omogočiti uporabnikom klepet v realnem času. To jim omogoča neposredno medsebojno interakcijo, vzpostavljanje odnosov in interakcijo na spletu. Nekatere klepetalnice v živo lahko zahtevajo ustrezno programsko opremo ali aplikacijo, do drugih lahko dostopate neposredno prek brskalnika.

 

Kdo lahko uporablja klepetalnico v živo?

Klepetalnico v živo lahko uporablja vsak uporabnik, ki vstopi na spletno mesto in se želi obrniti na službo za stranke. To je hitra oblika stika, ki vam omogoča, da prejmete skoraj takojšen odgovor na težavo. Na ta način podpira prodajne dejavnosti.

 

Kakšne so prednosti klepetalnice v živo?

Prednosti klepetalnic v živo so predvsem hitra storitev za stranke, sposobnost odziva v realnem času, pa tudi povečanje konverzij in zmanjšanje stresa strank, ki jim ni treba čakati na odgovor. Zahvaljujoč klepetalnicam lahko stranke hitro pridobijo potrebne informacije o izdelkih in storitvah.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico