Klepetalnica v živo

Kaj je klepetalnica v živo?

Klepetalnica v živo je posebno področje na internetu. Glavni namen klepetalnice v živo je omogočiti uporabnikom spletni klepet v realnem času. Sposobni so medsebojno komunicirati, deliti informacije prek besedila in imeti spletno interakcijo. Klepetalnico v živo lahko primerjate s forumom, vendar obstaja razlika – uporabniki ne morejo uporabljati interaktivnih sporočil.

Nekatere klepetalnice v živo potrebujejo tudi poseben program ali programsko opremo. Uporabniki se morajo registrirati za klepetalnico v živo.

Frequently asked questions

Kaj je klepetalnica v živo?

Klepetalnica v živo je mesto na internetu, katerega glavni namen je omogočiti uporabnikom klepet v realnem času. To jim omogoča neposredno medsebojno interakcijo, vzpostavljanje odnosov in interakcijo na spletu. Nekatere klepetalnice v živo lahko zahtevajo ustrezno programsko opremo ali aplikacijo, do drugih lahko dostopate neposredno prek brskalnika.

 

Kdo lahko uporablja klepetalnico v živo?

Klepetalnico v živo lahko uporablja vsak uporabnik, ki vstopi na spletno mesto in se želi obrniti na službo za stranke. To je hitra oblika stika, ki vam omogoča, da prejmete skoraj takojšen odgovor na težavo. Na ta način podpira prodajne dejavnosti.

 

Kakšne so prednosti klepetalnice v živo?

Prednosti klepetalnic v živo so predvsem hitra storitev za stranke, sposobnost odziva v realnem času, pa tudi povečanje konverzij in zmanjšanje stresa strank, ki jim ni treba čakati na odgovor. Zahvaljujoč klepetalnicam lahko stranke hitro pridobijo potrebne informacije o izdelkih in storitvah.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
LiveAgent ponuja več kot 15 naprednih funkcij klepeta v živo, ki vam bodo pomagale komunicirati s strankami in zagotavljale boljše storitve za stranke.

Funkcije klepeta v živo

LiveAgent je orodje za klepetalnice na spletu, ki ponuja številne funkcije, vključno z oblikovanjem gumbov in oken za klepet, klepetom v realnem času ter proaktivnimi povabili. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent vam omogoča enostavno upravljanje strank, vključuje integracije z drugimi aplikacijami in odjemalskim portalom ter sistem upravljanja pritožb, programska oprema za dohodni klicni center in VoIP telefonski sistemi. Integracija klepetov v živo s CRM olajša delo ekipe.

Spletni klepet v živo je komunikacija med strankami in predstavniki strank v realnem času prek vgrajenega spletnega klepeta.

Online klepet v živo

LiveAgent je brezplačna programska oprema za klepet v živo, ki vam omogoča hiter odziv in prilagajanje klepeta svojim potrebam. Poleg tega ponuja tudi brezplačen sistem zahtevkov z univerzalnim nabiralnikom, klicnim centrom in portalom za stranke. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore in pomoč v realnem času. Obstajajo tudi druge možnosti za spletno komunikacijo, kot je spletna klepetalnica.

Klepet, poznan tudi kot spletni klepet, je vrsta spletnega komuniciranja v realnem času. Obstaja več vrst.

Klepet v živo

LiveAgent ponuja 15 funkcij klepeta v živo, ki pomagajo izboljšati kakovost storitev strankam in vodijo k večji stopnji zadovoljstva strank in večji zvestobi. Orodje omogoča skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni. Poleg tega je orodje za upravljanje strank enostavno za uporabo, vključuje integracije z drugimi aplikacijami in odjemalskimi portalom, sistem upravljanja pritožb in VoIP telefonske sisteme. Komunikacija s storitvami za stranke v realnem času na spletnem mestu je pomemben kanal, ki omogoča podjetjem pridobiti potrebne informacije o izdelkih in storitvah.

Odjemalec za klepet je klepet v realnem času, ki je nameščen v računalniku uporabnikov. To je programska oprema, ki omogoča komunikacijo z drugimi ljudmi z nameščenim programom.

Odjemalec za klepet

LiveAgent ponuja brezplačno programska orodja za klepet, ki omogočajo takojšnjo komunikacijo in se lahko integrirajo s programi za takojšnje sporočanje. Uporabniki lahko prilagodijo videz, barve, časovni žig in pisavo po svojih željah. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico