Spletni klepet v živo

Kaj je spletni klepet v živo?

Spletni klepet v živo je vrsta spletne komunikacije, ki se odvija v realnem času. Ljudje, ki uporabljajo spletni klepet v živo, lahko izmenjujejo besedilna sporočila, fotografije, videoposnetke, povezave, GIF -e in emojije.

Kaj je spletni klepet v živo?

Kako lahko uredim klepet v živo na svojem spletnem mestu?

Spletni klepet v živo ne zahteva uporabe dodatne programske opreme za klepet, zato uporabnikom za začetek klepeta ni treba izgubljati časa z namestitvijo katere koli vrste programske opreme. Spletni klepet v živo je enostaven za uporabo in dostopen vsem. Če pa želite klepet v živo na svojem spletnem mestu, morate vlagati v programsko opremo za klepet v živo. Če želite izvedeti več o prednostih uporabe programske opreme za klepet v živo, si oglejte to povezavo.

Kako ustvarim klepet v živo?

Če želite obiskovalcem vašega spletnega mesta omogočiti, da začnejo klepetati s svojimi zastopniki, morate na svoje spletno mesto postaviti gumb za klepet/pripomoček za klepet v živo. Preverite ta korak za korakom navodila za začetek.

Zakaj je klepet v živo pomemben?

Večina podjetij danes uporablja spletni klepet v živo kot kanal za takojšnjo komunikacijo s strankami, saj je to hitra, učinkovita in stroškovno učinkovita metoda za pretvorbo obiskovalcev spletnega mesta v plačljive stranke.

Kakšne so prednosti klepeta v živo?

Ne samo, da podjetja rada uporabljajo spletni klepet v živo, ampak ga imajo rade tudi stranke! Stranke rade uporabljajo klepet v živo, ker bodo na splošno na njihova vprašanja odgovorjeno veliko prej, kot če bi poklicali ali poslali e-poštno sporočilo vašemu podjetju. Zato je glavna prednost klepeta v živo hitrost in učinkovitost storitev za stranke. Če potrebujete dodatno pomoč pri izboljšanju storitev za stranke, razmislite o vlaganju v programsko opremo za pomoč uporabnikom.

Frequently asked questions

Kaj pomeni spletni klepet v živo?

Spletni klepet je programska oprema, ki obiskovalcem spletne strani podjetja omogoča hitro komunikacijo s skupino za podporo. Primerna je tako za podjetje, ki lahko preprosto izvede klepet na svojem spletnem mestu, kot za stranke, ki to zlahka storijo. Za omogočanje spletnega klepeta v živo vam ni treba prenašati dodatne programske opreme - vse se dogaja na spletnem mestu, zato zadostuje spletni brskalnik.

 

Katere so vrste spletnega klepeta v živo?

Poznamo tri glavne vrste spletnega klepeta v živo. Prvi je informativni klepet, ki je najosnovnejši. Njegova naloga je zagotavljati informacije in odgovarjati na vprašanja obiskovalcev spletnega mesta. Druga vrsta je prodajni klepet, kjer lahko kupec dobi priporočilo za izdelek. Za zastopnike bi morali biti značilni znanje in prodajne sposobnosti. Zadnja vrsta klepeta je storitev za stranke, torej temelji na pomoči strankam pri njihovih težavah, povezanih z nakupom izdelka, ali s samim izdelkom in storitvijo.

 

Ali lahko v LiveAgent uporabljate spletni klepet v živo?

Z LiveAgent lahko uporabljate spletni klepet v živo. Zahvaljujoč njemu se lahko stranke v realnem času obrnejo na zastopnike in dobijo odgovor na svoje vprašanje. LiveAgent klepet v živo je preprosto nastavljiv in ima tudi možnost nalaganja datotek, ki stranki omogočajo boljšo vizualizacijo težave.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico