Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Mail loop

Kaj je mail loop?

Poštna zanka je neželena verižna reakcija, ki se lahko pojavi med poštno komunikacijo. Vzrok za to je samodejno potrditev e -poštnih sporočil, konfiguriranih v vaši programski opremi. Vsakič, ko stroj z vnaprej nastavljenim odgovarjanjem na e-pošto prejme e-poštno sporočilo, pošiljatelj pošlje samodejni odgovor. Če pa ima pošiljatelj tudi to funkcijo, se med tema dvema strojema ustvari neskončna poštna zanka.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni mail loop?

E-poštna zanka je zaključena zanka, ki jo povzročijo poštni strežniki, skripti ali poštni odjemalci, ki ustvarjajo samodejne odgovore. To deluje tako, da če en samodejni odgovor sproži drugega samodejnega odgovora na drugi strani, se ustvari e-poštna zanka. Ta postopek se lahko nadaljuje, dokler nabiralnik ni zaklenjen ali dosežena omejitev pošiljanja pošte.

 

Kako se izogniti mail loopom?

Da bi se izognili mail loopom, lahko dodate ustrezne oznake, ki sistemu omogočijo, da sporočilo prepozna in ustavi izvajanje zanke. To lahko storite tudi ročno, če ima kdo dostop do škatle.

 

Zakaj poštne zanke škodujejo učinkovitosti komunikacije podjetja?

Mail loop zapravlja sistemske vire, vsrka količino pošte v vaši organizaciji in pošilja tudi sporočila o napakah ali sporočila o napakah prvotnim pošiljateljem. To vpliva na komunikacijske rezultate podjetja in lahko preobremeni sistem, odgovoren za komunikacijo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico