Mobilna pomoč

Kaj je mobilna pomoč?

Če imajo stranke težave ali vprašanja, se lahko po različnih kanalih obrnejo na podporo za stranke podjetja. Če potrebujejo podporo za aplikacijo iOS ali Android, lahko uporabijo mobilno pomoč. Rešeni so najpogostejši problemi, težave in poizvedbe.

Kaj je mobilna pomoč?

Frequently asked questions

Kako definirate mobilno pomoč?

Mobilna pomoč je pomoč prek mobilnih kanalov. Če imajo stranke težave ali vprašanja v zvezi z delovanjem aplikacije ali pa se lahko preprosto obrnejo na službo za stranke z mobilno napravo. Mobilna podpora je potrebna, ker se uporaba mobilnih naprav povečuje glede na uporabo namizja.

 

Bi moralo vaše podjetje nuditi mobilno pomoč?

Vsekakor bi moralo vaše podjetje nuditi mobilno podporo. Prejemniki uporabljajo vedno več mobilnih naprav, zato je izredno pomembno, da pomoč ponudite prek mobilnih aplikacij, ki so na voljo na mobilnih napravah. Zahvaljujoč temu razvijate storitve za stranke in jih dvigujete na višjo raven, kar povečuje zadovoljstvo strank in tako vpliva na konverzijo.

 

Ali LiveAgent nudi mobilno pomoč?

LiveAgent ponuja aplikacijo za Android, ki vam omogoča, da ostanete povezani z ljudmi, ki obiščejo vaše spletno mesto zunaj vaše pisarne. Zahvaljujoč temu imate priložnost stopiti v stik s svojimi strankami kjer koli in jim ponuditi stalno podporo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico