Multibrand

Kaj je multibrand?

Dodatek multi-brand vam omogoča upravljanje z več blagovnimi znamkami hkrati. Za vsako blagovno znamko je značilnih več dejavnikov, ki določajo njeno identiteto. Ti dejavniki so naslovi e -poštne podpore, center za pomoč, različni pripomočki in vtičniki. Platforme družbenih medijev, kot sta Facebook ali Twitter, vam prav tako pomagajo oblikovati blagovno znamko.

Frequently asked questions

Kaj pomeni multibrand?

Več blagovnih znamk je dodatek programske opreme za pomoč strankam, ki vam omogoča upravljanje in izvajanje storitev za stranke različnih blagovnih znamk v danem podjetju z enim sistemom. Vsaka blagovna znamka je drugačna in ima različne funkcije, kot so služba za pomoč uporabnikom, e -poštni naslovi za podporo, pripomočki, vtičniki in platforme za družabne medije.

 

Kakšne so prednosti uporabe funkcije multibrand?

Prednosti več blagovnih znamk vključujejo možnost dodajanja e-poštnih naslovov za podporo več blagovnih znamk, možnost ustvarjanja centrov za pomoč, dodajanje spletnih gradnikov, konfiguriranje telefonskih številk in predvsem podporo več blagovnim znamkam na enem mestu.

 

Ali je mogoče v LiveAgentu uporabiti funkcijo multibrand?

V LiveAgentu imate možnost uporabe funkcije več blagovnih znamk. Omogoča večkanalne storitve in upravljanje različnih blagovnih znamk na enem mestu. Vse lahko preprosto konfigurirate.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico