Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

MySQL

Kaj je MySQL?

MySQL je odprtokodni sistem za upravljanje baz podatkov, ki deluje na številnih platformah, vključno z Microsoft Windows, macOS in Linuxom. Pomaga vam pri ustvarjanju lahko upravljane in visoko učinkovite zbirke podatkov ter spremljanju vaših podatkov.

Pogosta vprašanja

Kaj je MySQL?

MySQL je sistem za upravljanje relacijskih baz podatkov, ki temelji na SQL. Uporablja se predvsem v spletnih bazah podatkov in lahko v spletni trgovini shranjuje podatke o razpoložljivih izdelkih, torej celotne vire e -trgovine.

 

Katere so glavne značilnosti MySQL?

MySQL je sistem za upravljanje relacijskih baz podatkov. Temelji na poizvedbah SQL in omogoča dostop in upravljanje zapisov tabel. Je enostaven za uporabo, varen in razširljiv. Poleg tega je zelo prilagodljiv in ga je mogoče brezplačno prenesti. Pomembno je, da deluje v skladu z arhitekturo odjemalca/strežnika.

 

Ali LiveAgent omogoča uporabo MySQL?

LiveAgent vam omogoča uporabo MySQL, ki vam omogoča upravljanje relacijskih baz podatkov. To vam omogoča, da prejemate obvestila o novih strankah, prihranite čas storitve za stranke z enim vmesnikom, svoje stranke pa lahko upravljate z LiveAgentom.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico