Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Nadgradna prodaja

Kaj je nadgradna prodaja?

Nadgradna prodaja je marketinški trik, ki prepriča stranko, da se izogne kupovanju izdelkom , ki so označeni z izjemno pretirano ceno. Tako se odločijo za dražje pakete in se nanje naročajo.

Poleg tega je nadgradna prodaja lahko definiran izraz človeških virov. Potrošniki naslovijo skupno težavo na eni platformi. Naprimer, stranka naleti na težavo na njenem trenutnem paketu, vi pa ji ponudite boljši (dražji) paket, ki bo to težavo odpravil.

Stranko obvestite, da bo prihranila na času in sredstvih, če kupi dražji paket in ji ne bo treba več kontaktirati službe za pomoč strankam.

Pogosta vprašanja

Kakšna je definicija nadgradne prodaje?

Nadgradna prodaja je marketinški trik, ki povabi kupca, da kupi drage produkte, ki jih podjetje ponuja. To vodi stranko v nakup oziroma naročanje "dragih" paketov.

 

Kaj so osnove nadgradne prodaje?

Nadgradna prodaja temelji na temu, da prodajalec poskuša kupcu prodati drage produkte, nadgradnje in ostale dodatke, da s tem poveča promet.

 

Nadgradna prodaja proti navzkrižni prodaji?

Nadgradna prodaja je način pri katerem podjetje poskuša stranko prepričati, da se odloči za dražji produkt. Po drugi strani pa je navzkrižna prodaja poskus prodaje dodatnih produktov stranki.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico