Nadgradna prodaja

Kaj je nadgradna prodaja?

Upselling is a marketing gimmick that misleads the customer into buying products with exorbitant price tags, and also tricks them into opting for expensive packages and subscribing to ‘pricey’ packages.

Apart from that, upselling can also be defined in human resources terms. It can help consumers address their common problems on a single platform. For instance, a customer faces an issue on his current package, and then you offer him a higher package that altogether eliminates his concerns.

Stranko obvestite, da bo prihranila na času in sredstvih, če kupi dražji paket in ji ne bo treba več kontaktirati službe za pomoč strankam.

Frequently asked questions

Kakšna je definicija nadgradne prodaje?

Nadgradna prodaja je marketinški trik, ki povabi kupca, da kupi drage produkte, ki jih podjetje ponuja. To vodi stranko v nakup oziroma naročanje "dragih" paketov.

 

Kaj so osnove nadgradne prodaje?

Nadgradna prodaja temelji na temu, da prodajalec poskuša kupcu prodati drage produkte, nadgradnje in ostale dodatke, da s tem poveča promet.

 

Nadgradna prodaja proti navzkrižni prodaji?

Nadgradna prodaja je način pri katerem podjetje poskuša stranko prepričati, da se odloči za dražji produkt. Po drugi strani pa je navzkrižna prodaja poskus prodaje dodatnih produktov stranki.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico