Nadgradna prodaja

Kaj je nadgradna prodaja?

Upselling is a marketing gimmick that misleads the customer into buying products with exorbitant price tags, and also tricks them into opting for expensive packages and subscribing to ‘pricey’ packages.

Apart from that, upselling can also be defined in human resources terms. It can help consumers address their common problems on a single platform. For instance, a customer faces an issue on his current package, and then you offer him a higher package that altogether eliminates his concerns.

Stranko obvestite, da bo prihranila na času in sredstvih, če kupi dražji paket in ji ne bo treba več kontaktirati službe za pomoč strankam.

Frequently asked questions

Kakšna je definicija nadgradne prodaje?

Nadgradna prodaja je marketinški trik, ki povabi kupca, da kupi drage produkte, ki jih podjetje ponuja. To vodi stranko v nakup oziroma naročanje "dragih" paketov.

 

Kaj so osnove nadgradne prodaje?

Nadgradna prodaja temelji na temu, da prodajalec poskuša kupcu prodati drage produkte, nadgradnje in ostale dodatke, da s tem poveča promet.

 

Nadgradna prodaja proti navzkrižni prodaji?

Nadgradna prodaja je način pri katerem podjetje poskuša stranko prepričati, da se odloči za dražji produkt. Po drugi strani pa je navzkrižna prodaja poskus prodaje dodatnih produktov stranki.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Spoznajte, kaj je izhodna prodaja. Poglobljeno razumite koncepte podpore strankam s preprostimi razlagami strokovnjakov.

Izhodna prodaja

LiveAgent ponuja storitve za stranke, ki lahko izboljšajo promocijo blagovne znamke in zmanjšajo odtekanje. Avtomatizacija prodaje lahko poveča produktivnost in prihodek, vendar lahko prevelika stopnja avtomatizacije zmanjša ugled blagovne znamke. Različni oddelki podporne službe uporabnikom lahko izboljšajo kakovost obdelave. LiveAgent ponuja funkcijo klepeta v realnem času za zagotavljanje najboljše podpore strankam.

Zadržanje v poslovnem smislu pomeni natančno tako kot v angleškem jeziku. Zveste stranke povečujejo dobiček vašega podjetja in povečujejo prihodke.

Zadržanje

Spodbude in programi zvestobe so pomembni pri pridobivanju in ohranjanju dolgoročnih odnosov s strankami. Ponudba cenovnih spodbud, brezplačnih vzorcev, daril, popustov in posebnih ponudb izboljša promocijo blagovne znamke ter spodbuja povratne informacije in impulzivne nakupe. Slaba storitev za stranke lahko privede do povečanega odtekanja strank. Stopnjo odtekanja lahko izračunate s preprostim izračunom. Podjetje lahko analizira razloge za odstop strank in se izobražuje o tem, kako zmanjšati odtekanje. Večkanalna podpora strankam je ključna za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmanjšanje stroškov za podporo strankam. LiveAgent ponuja 24/7 podporo strankam ter napredno funkcijo klepeta v živo in avtomatizacijo.

Bi radi spodbudili nakupe strank? Preberite o tem, kako uporabljati spodbude za stranke in izboljšati storitve za stranke z LiveAgentom.

Kako uporabljati spodbude za stranke

Tekst se osredotoča na različne vidike trženja, vključno z večkanalno podporo strankam, zbiranjem pričevanj strank, ustvarjanjem programa zvestobe strank ter vlogo rešitve LiveAgent pri izboljševanju učinkovitosti in rezultatov za podjetja. Text tudi spodbuja preizkušanje in implementacijo naučenega znanja za boljšo uporabniško izkušnjo.

Izkušnje s storitvami za stranke so posledica interakcije med podjetjem in njegovimi strankami - še posebej, ko agenti poskušajo rešiti težave strank.

Izkušnje s službo za stranke

LiveAgent je program za klepet v živo, ki pomaga podjetjem z zbiranjem dragocenih povratnih informacij o izdelkih in zvestih strankah, kar lahko poveča prodajo. Odlična storitev je ključna za zadrževanje strank ter povečanje dobička in zavzetosti zaposlenih. LiveAgent nudi tudi integracije ter alternativne rešitve, kot so samopostrežna programska oprema, sistemi za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Podjetje nudi podporo, selitev podatkov, stanje sistema ter dnevnik sprememb. Za izboljšanje ugleda in povečanje prodaje naj bi podjetja uporabljala jezik hvaležnosti do strank.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico