Nadzornik službe za stranke

Kaj je nadzornik službe za stranke?

Nadzorniki storitev za stranke so tiste osebe, ki prenesejo naloge in spremljajo delo agentov. Prav tako so odgovorni za usposabljanje in najem agentov ter skrbijo, da ljudje, ki pridejo v podjetje, postanejo njegova prednost.

Nadzornik službe za stranke mora poskrbeti, da je storitev za stranke ustrezna in da ji ne manjka bistvenih lastnosti, ki bi jih stranka morda potrebovala. Zagotoviti mora, da kupec ne bo razočaran, potem ko se obrne na zastopnika za pomoč strankam. Stranka mora biti zadovoljna, nadzornik pa mora to zagotoviti.

Frequently asked questions

Kdo je nadzornik službe za stranke?

Nadzornik službe za stranke je oseba, ki je odgovorna za nadzor storitev za stranke in za njihovo učinkovito delovanje. Lahko je odgovorna za nadzor predstavnikov storitev ali celotne ekipe. Pomembna vloga nadzornika službe za stranke je tudi oblikovanje pravil in postopkov za storitve za stranke.

Kakšne veščine bi moral imeti nadzornik službe za stranke?

Nadzornik službe za stranke bi moral imeti več pomembnih veščin - tako mehkih kot trdih. Moral bi biti sposoben uporabljati sredstva komunikacije z različnimi ljudmi. Prav tako mora biti potrpežljiv in empatičen, zahvaljujoč temu lahko čuti težave tako strank kot zaposlenih. Prav tako mora pokazati diplomatske spretnosti, ki bodo pomagale pri reševanju težav, pa tudi tehnične spretnosti. Zanj je zelo pomembno tudi obsežno poznavanje izdelkov in storitev, ki jih ponuja določena organizacija.

Ali lahko v LiveAgent dodate nadzornika službe za stranke?

Vloge nadzornika službe za stranke ne morete dodati v LiveAgent, lahko pa osebi s to vlogo daste pomembnejšo vlogo v sistemu (na primer skrbnika ali lastnika). Zahvaljujoč temu bo imel širok dostop do podatkov posameznih agentov, strank in ustreznih poročil.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Spoznajte, kdo je upravitelj eskalacije. Razumeti poglobljena pojasnila strokovnjakov.

Upravitelj eskalacije

Platforma LiveAgent ponuja možnosti za upravljanje eskalacije, vodjo uspešnosti strank in vodjo službe za stranke. LiveAgent vključuje distribucijo avtomatskih vstopnic, pravila časa, CRM in druge funkcije za izboljšanje učinkovitosti in zmanjšanje časa reševanja zahtevkov.

Vodja službe za stranke je oseba, ki je odgovorna za službo za pomoč uporabnikom. Ta oseba postavlja strategije, naloge. Vodi oddelek za stranke.

Vodja službe za stranke

Storitev LiveAgent ponuja možnost ustvarjanja oddelkov za pomoč uporabnikom in vodjo ekipe, ki vključuje podporo strankam, telefonske sisteme, programske opreme in e-pošto. Hkrati je treba uporabiti tudi softver za pomoč strankam, kot so SLA, CRM, odzivne predloge in spremljanje obiskovalcev spletnega mesta. Manager za uspešnost strank (CSM) se ukvarja s skrbjo za zadovoljstvo in lojalnost strank. Nadzornik službe za stranke skrbi za organizacijo dela in reševanje težav. Na voljo je brezplačna preizkusna različica LiveAvagent, nadzornik službe za stranke pa je tisti, ki se ukvarja s eskalacijo težav.

Izvedi več o vhodnih prodajnih zastopnikih. S preprostimi razlagami strokovnjakov poglobljeno razumite koncepte podpore strankam.

Prodajni zastopnik za vhodne zahtevke

Vhodni prodajni predstavniki prodajajo izdelke ali storitve potencialnim kupcem. Delujejo v vhodnih klicnih centrih ali drugih sedežih podjetij. Glavna odgovornost prodajne ekipe je sklepanje poslov z novimi strankami in negovanje odnosov z obstoječimi strankami. Veščine, ki jih mora imeti vhodni prodajni zastopnik, vključujejo odlične komunikacijske in upravljalne sposobnosti ter reševanje problemov in konfliktov medosebnih odnosov.

Organizirajte svojo službo za pomoč uporabnikom z oddelki in zahtevki do agentov, ki so najbolje opremljeni za njihovo reševanje.

Oddelki

Oddelki služb za pomoč uporabnikom organizirajo službo za pomoč uporabnikom in lahko optimizirajo delo različnih sklopov agentov. LiveAgent ponuja funkcije za poročanje in analitiko oddelkov ter omogoča izvoz poročil v datoteke CSV. Za samostojne podjetnike in majhna podjetja ustanovitev oddelkov ni obvezna, saj vse zahtevke lahko obravnavajo agenti oz. člani podjetja. Preusmerjanje zahtevkov na prave agente v ustreznem oddelku lahko izboljša usposobljenost odgovorov in zadovoljstvo strank.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico