Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Nameren prenos

Kaj je prenos klica?

V telekomunikacijskem besednjaku nameren prenos pomeni, da je mogoče klic preusmeriti na drugega uporabnika, ki lahko sprejme klic. V LiveAgent udeleženi v prenosu čaka, da ga prevzamejo, zavrnejo ali preprosto ne dobijo odgovora. Nato se klic prenese na drugega agenta.

FAQ

Kaj je odeleženi prenos?

Udeleženi prenos je tisti, ki med dohodnimi klici čaka na konec klica, dokler ga ne sprejme, zavrne ali zamudi drug agent. Vašim agentom ni treba prisiliti strank po nepotrebnem čakati. Klicatelj je prekinjen in vzpostavljena je povezava z zastopnikom. Če agent ne odgovori, se klic vrne prejšnjemu agentu.

Kako urediti prisoten prenos?

Če želite med pogovorom s stranko začeti nadzorovani prenos, ga lahko začnete tako, da izberete povezavo z drugim agentom. Nova povezava je nato aktivna in prva je zadržana.

Kdo lahko pomaga ali služi v udeleženemu prenosu?

Namerni prenos lahko opravi kateri koli agent, povezan z LiveAgent. To je funkcija, ki omogoča učinkovitejše storitve za stranke in večjo produktivnost.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico