Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Napaka

Kaj je hrošč?

Napaka v računalniškem programu, ki povzroči nenamerne rezultate, se imenuje tudi programska napaka. Uporabnikom in strankam prinaša le težave. Napake nastanejo zaradi napak v izvorni kodi ali zasnovi programa ali zaradi napačne kode. Napake lahko povzročijo zrušitev programa ali zamrznitev sistema. Nekatere napake so lahko ponarejene in ne resnične, zato je treba imeti več informacij o tem, kako jih odpraviti.

FAQ

Kaj je hrošč?

Napaka, v IT pomeni napako v programskem ali strojnem sistemu. Zaradi hrošča se pojavi nepričakovano vedenje sistema. Vsako vedenje ali rezultat je v nasprotju z oblikovanjem programa ali sistema.

Zakaj bi se izognili hroščem?

Vsaki napaki se ni mogoče izogniti. Pogosto ni odvisno od naših dejanj, vendar se je mogoče izogniti številnim napakam. Zakaj je pomembno? Napake, ki se pojavijo v vašem sistemu ali na vašem spletnem mestu, lahko povzročijo izgube. Čeprav kratkoročna napaka ne bo v veliki meri ogrozila vašega podjetja, vam lahko obsežna in dolgoročna napaka prinese velike finančne izgube, pa tudi odliv strank od vaše blagovne znamke.

Kako dostopati do seznama hroščev v LiveAgent?

Seznam novih funkcij in popravljenih hroščev najdete v dnevniku sprememb na: https://dev.ladesk.com/all/. Vredno je spremljati in preveriti, ali pride do napak.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico