NGINX

Kaj je NGINX?

NGINX je brezplačen odprtokodni spletni strežnik, ki služi več namenom. Uporablja se lahko kot povratni proxy, izravnalnik obremenitve ali predpomnilnik HTTP.

NGINX ponuja številne funkcije proxy HTTP in spletnega strežnika. Zmore ogromno hkratnih povezav, zagotavlja povratni proxy s predpomnjenjem, skrbi za uravnoteženje obremenitve in obravnava datoteke.

NGINX ponuja tudi več poštnih proxy funkcij in druge priročne storitve.

Frequently asked questions

Kaj pomeni NGINX?

NGINX je odprtokodna programska oprema, ki podpira splet, predpomnjenje, povratni proxy, uravnoteženje obremenitve in pretakanje predstavnosti.

 

Kakšne funkcije ponuja NGINX?

Zmogljivost strežnika HTTP NGINX m omogoča največjo zmogljivost in stabilnost. Lahko deluje tudi kot e -poštni proxy (IMAP, POP3, SMTP), pa tudi kot povratni proxy in uravnoteženje obremenitve za strežnike HTTP, UDP in TCP.

 

Ali LiveAgent uporablja NGINX?

NGINX uporablja LiveAgent. Priporočljivo je, da ga uporabite kot povratni strežnik za prekinitev povezav SSL in s pomočjo modula push-stream za pospešitev celotne zmogljivosti aplikacije.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
LiveAgent je zmogljiva programska oprema službe za pomoč uporabnikom, ki vam omogoča upravljanje več platform prek enega uporabnika prijaznega vmesnika. Raziščite vse integracije, ki so vam danes na voljo.

GBC omrežja

LiveAgent je zmogljiva programska oprema službe za pomoč uporabnikom, ki vam omogoča upravljanje več platform prek enega uporabnika prijaznega vmesnika. Raziščite vse integracije, ki so vam danes na voljo.

Klaus

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja VoIP telefonske sisteme, samopostrežno programsko opremo, programsko opremo za dohodni klicni center, sistem upravljanja pritožb, odjemalski portal in programsko opremo za upravljanje e-pošte. Podjetje ponuja demo različico in najnovejše novice o posodobitvah in popustih. LiveAgent pripravlja vašo nadzorno ploščo po registraciji na platformi, na vaš e-poštni naslov pa bo takoj po namestitvi poslano sporočilo s podatki za prijavo. Spletna stran uporablja piškotke in ima pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

ShipStation

ShipStation je večkanalna programska oprema za pošiljanje paketov za spletne trgovce, ki omogoča enostavno urejanje pošiljanja iz spletnih strani. Uporabljate jo lahko za sledenje novicam in konverzacijam strank. Integracija z LiveAgent prek orodja Zapier je mogoča v nekaj minutah. Klepet za pomoč je ključni komunikacijski kanal za stranke in mora biti na voljo vsaki organizaciji. Klepet bi moral ponuditi vodenje v realnem času, pošiljanje pripravljenih odgovorov, nalaganje datotek, prilagajanje blagovni znamki in ocenjevanje storitev. ShipStation pomaga upravljati naložbe in čas v podporni službi ter povečati produktivnost.

VoIP infrastruktura

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje VoIP telefonske sisteme in samopostrežno programsko opremo. Imajo tudi programske opreme za dohodni klicni center in upravljanje pritožb ter odjemalski portal. Na voljo so tudi integracije in cenik. LiveAgent je prejemnik nagrad in certifikatov ter ima podporno portal in blog. Podjetje ponuja demo različico in novice o posodobitvah in popustih. LiveAgent nadzorna plošča je trenutno v izdelavi, zato boste po končani namestitvi prejeli podatke za prijavo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico