Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

NGINX

Kaj je NGINX?

NGINX je brezplačen odprtokodni spletni strežnik, ki služi več namenom. Uporablja se lahko kot povratni proxy, izravnalnik obremenitve ali predpomnilnik HTTP.

NGINX ponuja številne funkcije proxy HTTP in spletnega strežnika. Zmore ogromno hkratnih povezav, zagotavlja povratni proxy s predpomnjenjem, skrbi za uravnoteženje obremenitve in obravnava datoteke.

NGINX ponuja tudi več poštnih proxy funkcij in druge priročne storitve.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni NGINX?

NGINX je odprtokodna programska oprema, ki podpira splet, predpomnjenje, povratni proxy, uravnoteženje obremenitve in pretakanje predstavnosti.

 

Kakšne funkcije ponuja NGINX?

Zmogljivost strežnika HTTP NGINX m omogoča največjo zmogljivost in stabilnost. Lahko deluje tudi kot e -poštni proxy (IMAP, POP3, SMTP), pa tudi kot povratni proxy in uravnoteženje obremenitve za strežnike HTTP, UDP in TCP.

 

Ali LiveAgent uporablja NGINX?

NGINX uporablja LiveAgent. Priporočljivo je, da ga uporabite kot povratni strežnik za prekinitev povezav SSL in s pomočjo modula push-stream za pospešitev celotne zmogljivosti aplikacije.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico