Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Notes

Kaj so opombe?

Notes vam pomagajo deliti zasebna sporočila o vaših izdelkih s člani ekipe. Strankam niso vidne. Uporabljajte zapiske za izmenjavo pomembnih informacij, dodeljevanje nalog ali upravljanje dejanj.

Preberite več o Notes v storitvi LiveAgent.

Opombe programske opreme Livechat v klepetu

Pogosta vprašanja

Kaj so opombe?

Notes je funkcija, ki vam omogoča, da v svojemu zahtevku dodate zasebne zapiske, ki so vidni samo zastopnikom. Končni uporabnik do njega ne more dostopati. Tam lahko shranite najpomembnejše informacije, ki jih potrebujete za svoje trenutno delo, in bodo morda koristne v prihodnosti.

 

Kako lahko beležite v Notes v LiveAgentu?

LiveAgent ponuja možnost dodajanja zasebnih zapiskov v zahtevek. Vidni so le zastopnikom. Zapiski so pri delu ekipe za pomoč uporabnikom izredno uporabni, zato jih je vredno ustvariti.

 

Kakšne so prednosti Notes?

Prednosti uporabe zapiskov so predvsem možnost notranje skupne rabe dostopa do določenega zahtevka, omogoča registracijo posodobitev, ki jih lahko uporabite v prihodnosti. Notes je uporaben tudi, ko zahtevek posredujete drugemu agentu in ko je sporočilo uporabnika zelo dolgo in morate iz njega izvleči najpomembnejše podatke.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico