Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Obrazec za stranko

Kaj je obrazec za stranke?

Odlična podpora strankam povečuje zadovoljstvo in zvestobo strank. Za boljšo podporo je potrebno imeti več informacij o strankah. Eden od načinov, kako jih pridobiti, je prek obrazca za stranko. Vedeli boste, kolikokrat se je stranka že obrnila na podjetje, njene želje in še veliko več.

Te obrazce za stranke lahko po komunikaciji s strankami izpolnijo tudi zastopniki. Potem imajo agenti več informacij in lahko strankam pomagajo hitreje in bolje.

Pogosta vprašanja

Kaj je obrazec za stranke?

Obrazec za stranke je eden od obrazcev, ki vam daje priložnost, da dobite več informacij o svojih strankah. Stranka in agent ju lahko izpolnita, potem ko se stranka obrne na podjetje. Zahvaljujoč tako zbranim informacijam imajo agenti širšo sliko stranke.

Kako dostopati do obrazca za stranke v LiveAgent?

Obrazci strank LiveAgent so na voljo na podoknu zastopnika. Na voljo so agentom z vsemi razpoložljivimi vlogami. Zahvaljujoč temu lahko agent zlahka pridobi podatke o stranki, katere primer obravnava.

Kako urediti obrazec za stranke v LiveAgent?

Če želite odpreti obrazce za stranke v LiveAgent, pojdite na "Konfiguracija". Tam boste našli povezavo do obrazca za stranke, ki ga lahko uredite in po potrebi prilagodite.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico