Oddaljeno preverjanje pristnosti

Kaj je oddaljeno preverjanje pristnosti?

Če želite preveriti pristnost svojih uporabnikov, vam tega ni treba storiti neposredno v aplikaciji. Oddaljeno preverjanje pristnosti uporabnikom omogoča prijavo prek zunanjih platform. Ti vključujejo ponudnike enotne prijave v družabne medije, na primer Facebook ali Google in enotno prijavo v podjetju z uporabo JSON Web Token (JWT) ali Secure Assertion Markup Language (SAML).

Frequently asked questions

Kaj je oddaljeno preverjanje pristnosti?

Oddaljeno preverjanje pristnosti je možnost prijave v aplikacijo prek zunanjih platform. Za eno platformo ni treba ustvariti posebnega računa.

 

Kakšne so prednosti oddaljenega preverjanja pristnosti?

Oddaljeno preverjanje pristnosti omogoča lažji dostop do aplikacije in krajši čas za nastavitev računa na dani platformi. Omogoča odpravljanje težav z oddaljenimi lokacijami. Omogoča delo zaposlenih na daljavo in olajša sodelovanje.

 

Ali LiveAgent omogoča oddaljeno preverjanje pristnosti?

LiveAgent omogoča oddaljeno preverjanje pristnosti. Gre za udobje v agentovem delu, ki uvaja večje udobje, npr. pri delu na daljavo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico