Oddaljeno preverjanje pristnosti

Kaj je oddaljeno preverjanje pristnosti?

Če želite preveriti pristnost svojih uporabnikov, vam tega ni treba storiti neposredno v aplikaciji. Oddaljeno preverjanje pristnosti uporabnikom omogoča prijavo prek zunanjih platform. Ti vključujejo ponudnike enotne prijave v družabne medije, na primer Facebook ali Google in enotno prijavo v podjetju z uporabo JSON Web Token (JWT) ali Secure Assertion Markup Language (SAML).

Frequently asked questions

Kaj je oddaljeno preverjanje pristnosti?

Oddaljeno preverjanje pristnosti je možnost prijave v aplikacijo prek zunanjih platform. Za eno platformo ni treba ustvariti posebnega računa.

 

Kakšne so prednosti oddaljenega preverjanja pristnosti?

Oddaljeno preverjanje pristnosti omogoča lažji dostop do aplikacije in krajši čas za nastavitev računa na dani platformi. Omogoča odpravljanje težav z oddaljenimi lokacijami. Omogoča delo zaposlenih na daljavo in olajša sodelovanje.

 

Ali LiveAgent omogoča oddaljeno preverjanje pristnosti?

LiveAgent omogoča oddaljeno preverjanje pristnosti. Gre za udobje v agentovem delu, ki uvaja večje udobje, npr. pri delu na daljavo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Oddaljeno preverjanje pristnosti omogoča lažji in hitrejši dostop do aplikacije s prijavo prek zunanjih platform, kot so Facebook ali Google.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Ocenite vpliv klepeta v živo na konverzije vašega spletnega mesta ali vpliv vaših agentov na prodajo podjetja z vgrajenim sledenjem v klepetu.

Vgrajeno sledenje v klepetu

LiveAgent je programska oprema za podporo strankam, ki omogoča klepet v živo v realnem času in vključuje več kot 126 funkcij. Vključuje vstopnični sistem, upravljanje agentov in filtre proti neželeni pošti. Ponuja tudi možnost pregleda klepetov za izboljšanje storitve/podpore in doseči zadovoljstvo strank. LiveAgent je dobra izbira za gradbeništvo in nepremičnine ter ponuja brezplačno preskusno različico.

Poleg gradnje izjemnih struktur in konstrukcij lahko zgradite tudi bazo zvestih kupcev. Naučite se uporabljati moč LiveAgentja.

Programska oprema za pomoč uporabnikom za nepremičninsko industrijo

LiveAgent je programska oprema za uspeh strank, ki omogoča brezhibne storitve na vseh kanalih 24/7. Njihova celovita rešitev omogoča personalizacijo, hitrost in uporabnost ter združi vse kanale za komunikacijo s strankami v en enoten poštni predal. LiveAgent omogoča povečanje zagovorništva in ustvarjanje pozitivnega CX, skrajšanje odzivnega časa ter zmanjšanje števila zahtevkov za podporo z uporabo baze znanja. Začenjate lahko z brezplačno preskusno različico in uporabljate brezplačno e-pošto ali e-pošto podjetja.

Omogočite svojim strankam, da s samopostrežbo poiščejo odgovore, ki jih iščejo. S programsko opremo LiveAgent s pogostimi vprašanji lahko ustvarite osupljive portale za stranke.

Izkoristite programsko opremo s pogostimi vprašanji za optimizacijo samopostrežne izkušnje vaših strank

Močan sistem za zahtevke in klepet v realnem času sta ključna za upravljanje večkanalne komunikacije s strankami. Ponujajo skupne in napredne funkcije, ki vključujejo pametno usmerjanje zahtevkov, pravila avtomatizacije, SLA, odgovornost za zahtevke, odzive responses in orodja za sodelovanje agentov. 63% potrošnikov se bo verjetno vrnilo na spletno mesto, ki ponuja podporo za klepet v živo. Orodje za klepet v živo LiveAgent ponuja zgodovino klepeta, interni klepet in pogled na tipkanje strank v realnem času.

Sledite, koliko časa porabijo vaši agenti, ko se ukvarjajo z zahtevki in strankami. Časovno poročilo se ustvari samodejno in je ves čas aktivno.

Časovno poročilo

Tekst opisuje pomembnost izboljšanja podpore strankam v nepremičninski industriji ter predstavlja programska oprema LiveAgent, ki omogoča klepet v živo v realnem času za podporo strankam. LiveAgent se je izkazal za učinkovit pri povečanju produktivnosti zaposlenih ter zadovoljstvu strank. Programska oprema sledi vedenju obiskovalcev spletnega mesta ter je na voljo brezplačno za preskus za 7 ali 30 dni.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico