Odjemalec za klepet

Kaj je odjemalec za klepet?

Odjemalec za klepet je programska oprema, ki obravnava takojšnja sporočila in sobe za klepet. Postavljen je v uporabnikov računalnik. Omogoča uporabnikom klepet z drugimi uporabniki, pošiljanje emotikonov, povezav, fotografij. Uporabniki lahko prilagodijo barve, časovni žig, izberejo pisavo in še veliko več. To je preprost način za povezovanje z drugimi ljudmi.

FAQ

Kakšna je definicija odjemalca za klepet?

Odjemalec za klepet je program, ki se uporablja v spletnih klepetalnicah. Omogoča komunikacijo v realnem času. Poleg tega ga je mogoče integrirati s programi, ki podpirajo takojšnje sporočanje. To je preprost način za povezovanje z drugimi ljudmi.

Ali LiveAgent ponuja odjemalca za klepet?

LiveAgent ponuja odjemalca za klepet. Ta programska oprema je brezplačna za vse uporabnike LiveAgent. Ta funkcija omogoča takojšnje sporočanje. Uporabniki lahko prilagodijo videz, barve, časovni žig in pisavo.

Ali lahko prilagodite odjemalca za klepet?

Seveda lahko stranko za klepet prilagodite svojim potrebam in željam. Izberete lahko pravo pisavo, prilagodite barve, spremenite časovni žig. Na voljo imate veliko možnosti za spremembo, zato lahko odjemalca za klepet prilagodite tako, kot želite.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Brezplačni odjemalec za klepet je programska oprema, ki se nahaja v računalniku. Uporablja se za upravljanje takojšnjih sporočil. Za vsakega uporabnika je popolnoma brezplačen. Kliknite za več.

Brezplačnen klient za klepet

LiveAgent ponuja brezplačne aplikacije za klepet, odjemalce in spletni klepet za izboljšanje storitev za stranke. Podjetja vseh velikosti lahko uporabijo brezplačno programsko opremo za izdelavo zahtevkov in povečajo svoje prihodke. Klepet omogoča izmenjavo besedilnih in glasovnih sporočil ter prilagajanje videza, pisave in barve. LiveAgent ponuja prilagodljive odjemalce za klepet, ki jih lahko uporabniki prilagodijo po svojih željah.

Aplikacije za klepet omogočajo komunikacijo s stranko v realnem času. Orodje za klepet v živo najdete kot eno od 175 funkcij tudi v službi za pomoč uporabnikom LiveAgent.

Aplikacije za klepet

Aplikacije za klepet so odlična rešitev za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, poleg tega pa podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam.

Najhitrejši način, kako svojim strankam zagotoviti podporo, je vzpostaviti stik prek klepeta v živo. Orodje za klepet v živo ponuja storitve za stranke v realnem času.

Orodje za klepet

LiveAgent je programska tehnologija za klepet v živo, ki strankam omogoča realnočasovno komunikacijo, pomoč in konkurenčno prednost po ugodnih cenah. Ponuja 15 funkcij, vključno z oblikovanjem gumbov in oken za klepet, ter proaktivnimi povabili. Klepet v živo zmanjšuje stres in povečuje konverzije pri strankah, saj omogoča skoraj takojšnje odgovore in je pomemben kanal za storitve za stranke. Odjemalec za klepet je dostopen prek enega klika in omogoča brezplačno prilagajanje videza, barv in pisave.

LiveAgent ponuja več kot 15 naprednih funkcij klepeta v živo, ki vam bodo pomagale komunicirati s strankami in zagotavljale boljše storitve za stranke.

Funkcije klepeta v živo

LiveAgent je orodje za klepetalnice na spletu, ki ponuja številne funkcije, vključno z oblikovanjem gumbov in oken za klepet, klepetom v realnem času ter proaktivnimi povabili. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent vam omogoča enostavno upravljanje strank, vključuje integracije z drugimi aplikacijami in odjemalskim portalom ter sistem upravljanja pritožb, programska oprema za dohodni klicni center in VoIP telefonski sistemi. Integracija klepetov v živo s CRM olajša delo ekipe.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico