Odjemalec za klepet

Kaj je odjemalec za klepet?

Odjemalec za klepet je programska oprema, ki obravnava takojšnja sporočila in sobe za klepet. Postavljen je v uporabnikov računalnik. Omogoča uporabnikom klepet z drugimi uporabniki, pošiljanje emotikonov, povezav, fotografij. Uporabniki lahko prilagodijo barve, časovni žig, izberejo pisavo in še veliko več. To je preprost način za povezovanje z drugimi ljudmi.

FAQ

Kakšna je definicija odjemalca za klepet?

Odjemalec za klepet je program, ki se uporablja v spletnih klepetalnicah. Omogoča komunikacijo v realnem času. Poleg tega ga je mogoče integrirati s programi, ki podpirajo takojšnje sporočanje. To je preprost način za povezovanje z drugimi ljudmi.

Ali LiveAgent ponuja odjemalca za klepet?

LiveAgent ponuja odjemalca za klepet. Ta programska oprema je brezplačna za vse uporabnike LiveAgent. Ta funkcija omogoča takojšnje sporočanje. Uporabniki lahko prilagodijo videz, barve, časovni žig in pisavo.

Ali lahko prilagodite odjemalca za klepet?

Seveda lahko stranko za klepet prilagodite svojim potrebam in željam. Izberete lahko pravo pisavo, prilagodite barve, spremenite časovni žig. Na voljo imate veliko možnosti za spremembo, zato lahko odjemalca za klepet prilagodite tako, kot želite.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico