Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Enkratni klepet

Kaj pomeni klepet?

Klepet je eden od mnogih načinov povezovanja s strankami po internetu. To je res enostaven in preprost način za zagotavljanje podpore strankam. LiveAgent vam ponuja klepet v živo, ki prinaša številne prednosti in koristi. Dviguje zadovoljstvo strank, podjetju daje konkurenčno prednost, povečuje prodajo, stranke hitro rešujejo svoja vprašanja in še veliko več.

V LiveAgent lahko preprosto prilagodite okno za klepet in drugo. Več o klepetu v realnem času v LiveAgent.

Enkratni klepet

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni klepet?

Klepet ali klepet v živo ima gumb, ki je običajno nameščen v desnem kotu spletnega mesta, ki obiskovalcem spletnega mesta ponuja možnost takojšnje podpore za storitve za stranke. 

Kateri je najboljši spletni klepet?

Ker ima vsako podjetje/spletno mesto različne cilje in potrebe, bo najboljši spletni klepet za vsakogar drugačen. Najboljši pristop je iskanje zaupanja vrednih platform za ocene strank in primerjanje funkcionalnosti ter cen in dizajna. Ta postopek vam bo pomagal zožiti seznam do svojega najboljšega spletnega klepeta.

Kako uspejo klepeti v realnem času?

Gumb za klepet v realnem času ali z drugimi besedami, gumb za klepet v živo na vašem spletnem mestu, ima veliko možnosti za uspešno takojšnjo storitev za stranke, če ga pravilno uporabljate. Programska oprema za pomoč uporabnikom s klepetom v živo omogoča vašemu podjetju uporabo koristnih funkcij, kot so; Pripravljena sporočila, zgodovina klepeta, proaktivna povabila v klepet, notranji klepet, spletni obiskovalci - vse to prispeva k uspešni izkušnji strank.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico